RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SEBASTIEN BOZON (Afp)

Petter må betale selv

Teamet er tom for penger, og da må Petter Solberg hente penger fra egen lomme for å kjøre rally.

Petter Solberg har de siste tre årene kjørt for det private laget Petter Solberg World Rally Team, som han eier selv.

Men nå er kassa tom, med to løp igjen av sesongen. Dermed må den norske rallystjernen bruke egne private penger for å finansiere løpene i Spania og Storbritannia.

- En av sponsorene måtte trekke seg på grunn av problemer i selskapet, derfor må jeg bruke av private midler for å fullføre sesongen, sier Solberg til motorsport.no.

Heldigvis sier Solberg at han har penger nok.

- Jeg har ingen problemer med det, for hvis jeg skulle dø, er det bedre å bruke pengene nå i stedet for å ta de med seg i grava. Det er bedre å bruke pengene nå, ha det bra og prestere bra. Jeg er fortsatt rask og jeg har et sterkt ønske om å vinne igjen. Jeg gir ikke opp, sier Solberg.

Solberg ligger på femteplass i WRC med to løp igjen, og mye skal til om han skal avansere på listen. Finske Jari-Matti Latvala ligger på plassen foran, men har 21 poeng til gode på nordmannen.

Solberg har to tredjeplasser som best denne sesongen, og vi må helt tilbake til 2005 for å finne sist gang nordmannen vant et VM-rally.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere