RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Giuseooe Cacace (AFP/Scanpix)

Petter Solberg usikker på rallyframtiden

Citroën har trukket seg fra den avtalen østfoldingen hadde med den franske bilfabrikken.

Petter Solberg er usikker på framtiden i rallysirkuset etter at Citroën har trukket seg fra den avtalen østfoldingen hadde med den franske bilfabrikken.

– Citroën har nå sagt at de trekker seg fra avtalen de ønsket å inngå med meg. Nå vil de heller satse på andre, som Mads Østberg, som har bedre resultater å vise til på slutten av sesongen, sier Petter Solberg til smaalenene.no.

Han satt nærmest i førersetet til Citroën, helt til sesongen endte så svakt som den kunne gjøre. Nå er han redd det som skjedde på slutten av sesongen i år har ødelagt sjansene for VM-satsing i rally.

– Jeg har ikke akkurat forsterket kortene i de siste VM-rundene i år, sier han lettere betuttet.

Han kjørte på en stein og satte seg selv utenfor tetkampen i helgen, og det er ikke lenge siden han raste av veien og mørkla en hel landsby. Det har ikke akkurat styrket aksjene hans hos de store aktørene i rallysporten.

– Planen var å kjøre for Citroën neste år. Men etter tre brutte løp, delvis på grunn av kartleserfeil, men også litt min egen feil, så ødelegger statistikken for meg, forteller han.

Solberg sier at han nå står igjen med et alternativ for å kunne satse neste år, og det er M-sport. Han sier også at det ikke er penger som er problemet, men at det er resultatene og statistikken som avgjør, og på det området henger ikke Solberg helt med.

– Avslutningen min denne sesongen har ødelagt mye. Jeg har rett og slett ikke så gode kort på handa lenger, sier Petter Solberg til smaalenene.no. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere