Gå til sidens hovedinnhold

Pettersen roser Hedin

Gunnar Pettersen full av lovord om svensken.

Til tross for at Norge endte på en sur niendeplass etter torsdagens seier mot Slovakia, er tidligere landslagssjef Gunnar Pettersen imponert over hva Robert Hedin har fått til med håndballherrene.

- Hedin har vært flink. Han har hatt kort tid og spilt på noen enkle grep og lyktes fullt ut, sier Norges forrige landslagstrener Gunnar Pettersen til NRK .

- Det å begynne å kritisere det norske laget nå hadde vært, for å si det rett ut, høl i huet. Jeg synes de bortimot har vært perfekte. Det er alltid småting, men det skal vi ikke henge oss opp i. Det har vært overveiende positivt, sier Pettersen.

Den tidligere landslagssjefen mener Norge hadde fortjent en bedre skjebne enn det de fikk under VM i Kroatia. Norge tapte siste hovedrundekamp mot Polen med et mål etter å ha ledet kampen med to mål 80 sekunder før slutt. Hadde Norge vunnet kampen hadde de vært i en historisk semifinale.

- Jeg synes Norge har gjort et fantastisk mesterskap og prestasjonene er mye mye bedre enn plasseringen tilsier. Det går ikke an å komme nærmere en semifinale, enn det de var nå. De hadde faktisk fortjent å komme til den semifinalen. Og det er jo fortærende at når man taper i siste sekund så ender man på en niende plass, mener Pettersen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden