RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Phelps utestengt i seks måneder

Svømmestjernen Michael Phelps er utestengt fra idretten i seks måneder og vraket fra det amerikanske laget til neste års VM i svømming.
Svømmestjernen Michael Phelps er utestengt fra idretten i seks måneder og vraket fra det amerikanske laget til neste års VM i svømming. Foto: Rick Rycroft (Ap)
- Skal lære av dette.

Svømmestjernen Michael Phelps er utestengt fra idretten i seks måneder og vraket fra det amerikanske laget til neste års VM i svømming.

Phelps ble nylig arrestert for promillekjøring for annen gang og mandag kom Det amerikanske svømmeforbundet med sin reaksjon.

Samtidig gjorde svømmestjernen det klart at han i alle tilfeller har bestemt seg for å ta en pause fra sporten. Nå venter behandling for å få bukt med problemene.

– De siste dagene har vært ekstremt vanskelige. Jeg er erkjenner at det ikke er første gang jeg har truffet en feil avgjørelse, og jeg er ekstremt skuffet over meg selv, skriver Phelps på sin egen twitterkonto.

– Jeg tar fri fra svømmingen en periode og skal delta i et program som skal hjelpe meg til å forstå meg selv bedre, sier mannen med totalt 18 OL-gull.

29-åringen sier at svømmingen er en viktig del av livet hans, men at han nå er nødt til å prioritere seg selv på annet vis.

– Jeg er nødt til å lære av dette og treffe bedre avgjørelser i framtiden, sier han.

Michael Phelps ble også i 2004 arrestert for å ha kjørt med promille i blodet.

Phelps la egentlig opp etter OL i London i 2012, men har siden gjort comeback blant annet med tanke på OL i Rio de Janeiro i 2016. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere