RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Phil Neville slår tilbake

Everton-spilleren Phil Neville mener Arsenal glemmer sin egen disiplinære historie når Robert Pires kritiserer ham for grisespill.

Robert Pires hinket av banen da Arsenal slo Everton 2-0 på Highbury sist mandag. Grunnen var en takling fra Phil Neville som Pires senere hevdet var med vilje. Den tidligere Manchester United-spilleren slår nå kraftig tilbake.

- Arsene Wenger forsvarer sine spillere, men la oss ikke glemme ærlighet. Se på Arsenals disiplinære historie, den ligger dypt forankret i klubben, sier Neville til BBC.

Neville fortsetter med å si at Pires overreagerte på taklingen, og at Nord-londonerne ikke er i en posisjon der de kan klage på tøft spill.

- Hvor mange ganger har vi ikke sett slikt spill fra Arsenal? I enkelte kamper møter du en viss type spillere som tror det er forbudt å takle dem, avslutter Neville.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere