RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Pim-Pim» ny verdenstoer

Sist oppdatert:
Svenske Joachim Johansson er den 16. svensken gjennom tidende som er god nok blant verdens ti beste tennisspillere. Se listen her.

Joachim «Pim-Pim» Johansson vant forrige ukes turnering i Adelaide etter at han slo Taylor Dent i finalen, og svensken tok med det et stort jafs oppover på verdensrankingen. For første gang på tre år er en svenske igjen i toppen av tenniseliten.

På årets første ATP-ranking, som ble presentert mandag, er Pim-Pim oppe på en 2. plass. Nå satser svensken på Australian Open.

- Jeg spilte veldig bra i Adelaide. Men jeg må serve enda bedre om jeg skal gå hele veien i Australian Open, sa 22-åringen til TT etter helgens seier.

Felles for spillerne i toppen på den første ATP-listen, er at de gjorde det bra i årets første turnering. Spillere som TIm Henman og Andre Agassi, for å ta to eksempler, vil sikkert klatre når de begynner å spille store turneringer.

Her er verdens ti beste tennisspillere i øyeblikket:

1. Roger Federer, Sveits
2. Joachim Johansson, Sverige
2. Ivan Ljubicic, Kroatia
2. Carlos Moya, Spania
5. Taylor Dent, USA
5. Paradorn Srichaphan, Thailand
7. Alberto Costa, Spania
7. Nikolai Davydenko, Russland
9. Juan Ignacio Chela, Argentina
9. Guillermo Garcia-Lopez, Spania

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere