RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

Pinlig comeback for Neville

Sist oppdatert:
Gary Neville gjorde et etterlengtet, men tidvis pinlig, comeback på fotballbanen torsdag.

Høyrebacken spilte nesten en time for Manchester Uniteds reserver torsdag. 32-åringen pådro seg en skade i mars, og overbelastning i muskulaturen har forsinket comebacket hans etter at Premier League-sesongen igjen begynte.

Nå er han imidlertid på full fart tilbake mot et comeback også på førstelaget. Reservene vant 6-1 over Stockport i Manchester Senior Cup, og Neville pådro seg et gult kort og sto også for et selvmål.

Det er uansett for tidlig for Neville med retur allerede i lørdagens toppkamp mot Arsenal på Emirates Stadium. Han kan imidlertid være på vei mot en plass i troppen som møter Dinamo Kiev i Mesterligaen i neste uke.

United-fansen trenger ikke bekymre seg for om Rio Ferdinand blir klar til helgens dyst. Man fryktet lenge at midtstopperen igjen hadde fått problemer med lysken, men det avkrefter Uniteds medisinske støtteapparat.

- Rio Ferdinand er klar til å møte Arsenal. Han trente med resten av laget torsdag, og blir ansett å være helt frisk og klar til å spille mot Gunners, heter det fra klubbhold.

P.S Arsenals Emmanuel Adebayor sa torsdag kveld at han takket nei til en overgang til Manchester United i fjor for en ny kontrakt med Arsenal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere