Gå til sidens hovedinnhold

Pinlig hjemmetap for Red Wings

Tapte 1-6 for Ottawa Senators i NHL.

Det ble hett rundt ørene på Detroit Red Wings-keeperne Jonas Gustavsson og Jimmy Howard i 1-6-tapet for Ottawa Senators i NHL.

Gustavsson har gjort sakene sine bra og skulle etter planen få en kamps hvile onsdag. Han ble likevel kastet inn etter at Howard hadde sluppet inn tre av åtte skudd da det bare var spilt 14.14 minutter på hjemmeis mot Senators.

– Det er hockey. Du må være klar hele tiden, og når du får beskjed, må du gå ut der som om du hadde startet kampen. Du gjør alt du kan for å hjelpe laget, sa svensken til Red Wings' nettsted.

Han fikk en tung jobb med å rette opp situasjonen. Detroit fikk en viktig redusering ved Todd Bertuzzi før første periode var omme, men resten av kvelden ble helsvart for vertene.

Gustavsson reddet 17 av 20 skudd han fikk mot seg. Jason Spezza gjorde 4-1 tidlig i midtperioden, mens Jared Cowen og Bobby Ryan punkterte kampen fullstendig i starten av den tredje.

Surt for Alfredsson
– Endelig spilte vi en full 60-minutters kamp. I det siste har vi fått det halvveis til og sluppet unna. I kveld var det annerledes. Selv om vi tok ledelsen med noen mål, holdt vi pedalen nede. Det var viktig, sa Ryan.

Red Wings har kun scoret tre mål på de siste tre kampene.

– Vi var ikke gode nok her i dag, men det er ikke slik at jeg så det komme. Jeg ble overrasket. Jeg er skuffet på Alfies (Daniel Alfredsson) vegne over at vi ikke kunne gjøre en bedre jobb, sa trener Mike Babcock.

Alfredsson skiftet overraskende fra Senators til Detroit før sesongen. Han fikk en håpløs første kamp mot laget han var kaptein for i 13 sesonger.

Sabres-blemme
Stort bedre gikk det ikke for Buffalo Sabres i onsdagens hjemmekamp mot Boston Bruins. Laget lå under fra midten av første periode og tapte 2-5.

Bruins fikk stjerneløperen Loui Eriksson skadd i oppgjøret, men da var kampen langt på vei avgjort. Mest verdifull for gjestene var Milan Lucic med to scoringer og én assist. Også forsvarer Torey Krug scoret to ganger.

– Vi spilte vårt spill hele kampen. Vi fikk noen viktige ting i gang her, og det skal vi jobbe videre med, sa trener Claude Julien.

Roy Miller fikk en stri kveld i Sabres-buret med fem baklengsmål.

– Jeg synes vi kunne gjort mer for å henge med i tredje periode. Jeg må redde mer for guttene. To av målene var ikke bra. Jeg har ikke vært så skuffet over meg selv i hele år, sa målvakten. (©NTB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken