Gå til sidens hovedinnhold

Pisket Olsen i superform

Trond Olsen herjer i Adeccoligaen. Trener Kent Bergersen vet hvorfor.

Se kampfakta fra søndagens kamper i Adeccoligaen!

KONGSVINGER – BODØ/GLIMT 1-4: - Trond har hatt en tung vinter, for å si det sånn, røper Glimt-treneren overfor Nettavisen, og utdyper:

- Det har vært en del krangling og masing. Vi har piska ham gjennom mye løping, og til og med en 5000-metertest. Trond har ikke vært enig i alt, fastslår Bergersen.

Sju mål
Men løpinga har åpenbart gitt resultater.

For etter det mislykkede oppholdet i Lillestrøm i fjor vår, blomstrer nå Trond Olsen som bare det i Bodø/Glimt. Søndag scoret han to ganger da Glimt feide Kongsvinger av banen med 4-1.

Nå er lynvingen oppe i sju seriemål på fem kamper. Med det er han den mestscorende spilleren i de to øverste divisjonene så langt.

Se toppscorerlista!

Så spiller han da også på det mestscorende laget. Hele 19 ganger har Bodø/Glimt funnet veien til nettmaskene.

Nesten i overkant
- Jeg er ikke overrasket over at vi scorer mange mål, men det har nesten vært litt i overkant hittil. Og i denne kampen mot Kongsvinger mener jeg det ikke hadde vært noe å si på om vi hadde scoret ytterligere fire-fem mål, oppsummerer Kent Bergersen.

Bodø/Glimt topper tabellen etter fem serierunder, med fire seirer og én uavgjort. Likevel er det bare målforskjellen som skiller Bodø-laget og Molde på plassen bak.

Stø kurs
For romsdalingene fortsetter også å imponere, og holder stø kurs mot en direkte retur til Tippeligaen. Søndag kveld ble det en komfortabel 3-0-seier over bunnlaget Mandalskameratene etter scoringer av Mame Biram Diouf, Valter Momaz og Rune Ertsås.

HamKam trengte straffespark i siste spilleminutt for å redde et poeng mot Haugesund hjemme på Briskeby.

Dermed har Bodø/Glimt og Molde fått et trepoengs forsprang til de argeste konkurrentene i Adeccoligaen.

Reklame

I kveld kan man vinne 467 millioner

Kommentarer til denne saken