Pistons kom tilbake - igjen

Detroit Pistons gjorde det de måtte: de vant nattens sjette finalekamp mot San Antonio Spurs. Dermed blir det en sjuende og avgjørende finale.

22.06.05 08:28

Pistons vant 95-86 i nattens kamp, og utliknet således til 3-3 i kamper. Richard Hamilton og Chauncey Billups scoret 44 poeng seg imellom, mens Rasheed Wallace la på ytterligere 16 poeng. Manu Ginobil var nok en gang toppscorer for San Antonio Spurs med 21 poeng (det samme hadde også Tim Duncan, red.anm), men det holdt ikke mot de hardt kjempende Pistons.

Lagene byttet på å ha ledelsen i kampen hele 23 ganger.

- Vi kan kjempe mot enhver odds. Mange trodde vi ville være ute av finalen, sa Wallace etter kampen, vel vitende om at Pistons tapte de to første kampene i finalespillet. Detroit vant i tillegg sin første seier i San Antonio siden 1997, og det må derfor en sjuende og avgjørende kamp til for å kåre årets NBA-mester.

Akkurat det har ikke skjedd siden 1994.

Pistons skal ikke ha hatt noen problemer med å finne motivasjonen til tirsdagens kamp. Før oppgjøret kom det fram at Spurs hadde planlagt en seiersparade allerede, og at ansatte i SBC Center, der kampen ble spilt, før kampen var i gang med å seiers-t-skjorter.

- Vårt motto er: ”If it ain't rough, it ain't right.” sa Chauncey Billups. - Vi gjør det alltid vanskelig for oss selv, men vi finner alltid en vei ut av revehiet, la han til.

Kamp sju går torsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.