RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jeff Kowalsky (EPA/Scanpix)

Pistons tok første stikk

Tayshaun Prince og Richard Hamilton noterte 15 poeng hver, da de ledet Detroit Pistons til 78-56-seier over New Jersey Nets i mandagens semifinale i NBA-sluttspillet.

Kampen var den første semifinalen i Eastern Conference. Neste kamp i serien, som spilles best av sju, går i Auburn Hills i Michigan på fredag.

New Jerseys usle 56 poeng var den nest laveste scoren i NBA-sluttspillets historie. Bare Utah Jazz har opplevd større måltørke, da laget bare klarte å sette 54 poeng mot Chicago Bulls i 1998-finalene.

Mandagens kamp satte også rekord som den kampen gjennom tidene med lavest antall poeng i første halvdel. Vertene Pistons ledet 37-25 halveis ut i kampen.

Og det var kanskje ikke rart at poengene uteble. Detroit har vært det klart beste defensive laget i inneværende sesong, og Nets klarte aldri å finne ut av vertenes forsvar.

Ben Wallace noterte 13 poeng og 11 returer for Detroit. Forsvarsstjernen fortalte etter kampen at han forventer å score enda mer i fortsettelsen.

- I sluttspillet i fjor spilte jeg bare forsvar, så ingen markerte meg. Hvis de ikke gjør det i år heller, skal jeg gripe sjansen.

Kenyon Martin satte 11 poeng for Nets, men hadde i likhet med resten av New Jersey store problemer mot Pistons solide forsvar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere