RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pistorius' takke-tweet var falsk

Foto: SIPHIWE SIBEKO (Reuters)
Sist oppdatert:
Drapssiktede Oscar Pistorius takket for all støtten gjennom en Twitter-melding. Denne meldingen skal ha vært falsk.

Første dag etter løslatelsen ble det publisert en takkemelding fra drapssiktede Oscar Pistorius på Twitter. Denne meldingen skal ha vært falsk.

«Takk til hver eneste person som har bedt for begge familiene, Oscar», lød tweeten som ble postet på Twitter-kontoen til broren Carl lørdag.

Den sørafrikanske idrettsstjernen er siktet for å ha skutt og drept kjæresten sin. Han ble fredag løslatt mot kausjon etter åtte dager i varetekt.

Twitter-meldingen som ble publisert ble etter kort tid fjernet, og familiens talsperson sier at Twitter-kontoen ble hacket.

- Det er veldig uheldig at noen velger å hacke seg inn på brorens Twitter-konto i denne følelsesladde perioden, sier talsperson Janine Hills.

- Carl publiserte ikke denne meldingen av respekt for Oscar og Reeva Steenkamp, sier Hill.

Pistorius tilbringer den første dagen etter løslatelsen med familien, og alle familiemedlemmene har valgt å slette sine Twitter-kontoer.

- Jeg vil at Oscar skal samle seg og ha en normal dag, sa hans onkel Arnold Pistorius til lokale medier lørdag.

Oscar Pistorius hevder han trodde en innbruddstyv var i huset, og at han skjøt i selvforsvar. Han avventer nå rettssaken som kommer opp senere i år. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere