RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Pittsburgh-stjerne må legge opp

Sist oppdatert:
Pittsburgh Penguins er midt i en katastrofal sesong sportslig - og det blir ikke bedre av at Zigmund Palffy må legge opp på grunn av skade.

Pittsburgh Penguins ligger sist i den østre avdelingen i NHL, og er dermed langt unna ambisjonen om en plass i sluttspillet og en sjanse til å vinne Stanley Cup. En av spillerne klubben satset hardt på foran denne sesongen, er slovaken Zigmund Palffy.

Nå må 33-åringen legge opp.

Det melder en slovakisk avis denne uka. 33-åringen forteller til avisen Sport at han tok avgjørelsen etter at legene utelukket muligheten for å gjennomgå en tredje operasjon i den høyre skulderen.

- Jeg trodde jeg kunne spille med skaden (denne sesongen), sier han ifølge Reuters.

- Men jo mer tid jeg er på isen, jo verre blir smertene. Jeg har sagt farvel til klubben, og den respekterer min avgjørelse.

Palffy har spilt i alle unntatt tre kamper for Pittsburgh denne sesongen, og gjort 11 mål og 42 poeng. Det holder til en 44. plass over ligaens mest produktive spillere, men er likevel under forventning for en spiller av hans kaliber. Hans beste sesong kom i 1997, da han gjorde 90 poeng for New York Islanders, og i 2001, da han gjorde 89 poeng for Los Angeles Kings.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere