Wolverhampton befinner seg i Alicante på sesongoppkjøring møtte spanske Levante. Premier League-klubben viste kampen direkte på sin Youtube-kanal slik at supporterne kunne se laget sitt imponere.

Roger Martí Salvador ga Levante ledelsen med en kontrollert avslutning, men første omgangen ble definert av nærkampene som fulgte.

Tonen ble satt av dommeren da Wolves fikk et tidlig indirekte frispark på femmeteren etter at Levante ble straffet for en bevisst pasning tilbake til keeper.

Kampen tok etter hvert en kaotisk og drastisk vending like etter halvtimen spilt.

Kampen ble stoppet flere ganger etter brutale taklinger, knuffing, dytting og opptakter til slagsmål. Spillere, innbyttere og støtteapparat befant seg på banen for enten å krangle videre eller få en slutt på det hele.

Før pause var fire spillere utvist hvorav to røde kort til hvert lag.

Wolves-backen Yerson Mosquera ble taklet og reagerte med en overtredelse man ikke kan se på videoen. Men Levante-spillerne reagerte kraftig, samlet seg rundt høyrebacken og dyttet tilbake. Lagkameratene prøvde å trekke Mosquera vekk fra rasende Levante-spillere.

Dommeren forble tålmodig, og sto i utkanten av nærkampene med et rødt kort i hånden. Da det roet seg sendte han Mosquera og Levante-spiller Enis Bardhi av banen.

Men dramaet skulle ikke ende der.

Se video her!

Like før pause skjedde nesten akkurat det samme. Wolverhampton-spilleren Daniel Podence ble holdt og revet i og svarte med å dytte vekk spilleren. Da reagerte de spanske spillerne med å dytte Podence og samle seg rundt han i det som ble et basketak.

Løpende kom lagkamerater og støtteapparat for å skille partene.

Dommeren var raskt ute med å vise ytterligere to røde kort, ett til hver side. Han endte også opp med å blåse av omgangen da det var enklere å skille lagene.

Begge lag skal i tydelige ordlag blitt fortalt av dommeren at om det ble lignende situasjoner i andre omgang blåser han av hele kampen. Det skriver Daily Mail.

Grunnet det var en treningskamp hvor mange spillere skulle få spille kamp entret begge lagene med ellevere spillere på banen.

På et roligere vis gikk kampen sin gang.

Det spanske laget doblet ledelsen etter at Giorgi Kochorashvili scoret. Wolverhampton-stoppen Toti Gomes reduserte og Levante vant til slutt kampen 2-1.

Les også: Stjernespiller raser over politiets oppførsel: – De satt livet mitt i fare