*Nettavisen* Sport.

PL-spiller saksøkt etter knivstikking

Først ble West Ham-spilleren livstruende skadet av søsterens kjæreste. Nå er han selv saksøkt for overfall.

28.10.09 18:54

Et familiedrama av dimensjoner er under opprulling i England.

West Hams forsvarsspiller Calum Davenport ble sammen med sin mor den 22. august i år angrepet utenfor morens hjem i Bedford.

26 år gamle Davenport ble stukket med kniv seks ganger i begge bena og var en periode livstruende skadet, skriver Guardian.

Søsterens kjæreste
I etterkant ble 25 år gamle Worrell Whitehurst anholdt og siktet for å ha angrepet de to.

Det som gjør episoden ikke bare dramatisk, men også pikant, er at Whitehurst er kjæresten til Davenports to år eldre søster Cara.

I dag ble det klart at Calum Davenport er blitt siktet for å ha forulempet en kvinne fysisk. Kvinnen skal være nettopp Davenports søster, og siktelsen kommer etter hendelsen 22. august.

- Jeg er dypt sjokkert og skuffet over avgjørelsen om å sikte meg for overfall. Jeg benekter å ha gjort noe galt og vil ikke si meg skyldig i tiltalen, sier Davenport i en uttalelse.

Fryktet for karrieren
Etter knivstikkingen fryktet man at Davenport aldri kunne spille fotball igjen, men han er nå i lett trening igjen for klubben sin.

For kort tid siden hadde han et innlegg på klubbens hjemmeside.

- For øyeblikket er jeg fortsatt på sykehuset og har en lang vei å gå før jeg er tilbake på banen, men jeg er positivt innstilt, skrev han.

Davenport spilte tidligere på Englands U-21 landslag og kom til West Ham for rundt 30 millioner kroner fra Tottenham i 2007.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.