*Nettavisen* Sport.

Planene for poker-VM

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

BLOGG: Johnny Lodden varmer opp til poker-VM i Las Vegas med volleyball i Oslo.

Nå har det nok en gang blitt altfor lang tid siden forrige blogg! Etter Monte Carlo, hvor jeg røk ut tidlig på dag to og tidlig i 5K shorthanded-eventen, har det ikke blitt spilt mye livepoker. Jeg har faktisk ikke engang vært i utlandet siden Monaco. Det må være ny rekord!

Jeg har for det meste hengt rundt i Tigerstaden, hvor det har blitt spilt en god del volleyball som vi har kost oss med. Det er som regel jeg, Thomas Olavsrud, Tore Lagerborg og Gunnar Østebrød som spiller. Vi kan vel ikke skryte av at nivået er topp, men det er ingen tvil om at vi koser oss med vår streetvolley!

Jeg var i Bergen både 16. og 17. mai, i lag med Ørjan Holt og Stephan Kjerstad. Vi koste oss med Brann-kamp og mye godt i glasset begge dagene. Det er ikke så ofte jeg henger der oppe lenger, så det var rett og slett skamgøy å komme seg opp der igjen. Når det i tillegg var strålende sol to dager i strekk - i Bergen! - kunne det ikke bli så mye bedre. :-)

På nettet har det derimot vært både sol og regn. Jeg var inne i en veldig fin periode for noen uker siden, der pengene gikk rett vei både titt og ofte, men dessverre måtte jeg sjekke om det samme skjedde om jeg slo meg løs med 25-50 PLO games. Det gjorde det ikke. :P

Men det var i hvert fall gøy så lenge det varte. Nå er det ned for å grinde 3-6, 5-10 og 10-20 en gang til. Kanskje jeg lærer neste gang, hvem vet?

Jeg sitter nå på flytoget igjen på vei til Oslo by, hvor jeg tenkt å henge en ukes tid før jeg tar meg noen dager hjemme igjen før Vegas venter! Planen er å dra over dit mellom 20.-25. juni en gang. Jeg har ikke helt bestemt meg for når. Et av problemene nå er at visumet mitt går ut 25. juni, så jeg må komme meg ned til ambassaden fortest mulig, så jeg kommer inn i landet igjen. Orker ikke nok en bomtur over dit!

Programmet i Vegas har jeg ikke sett så nøye på, men jeg vet at det går en 5K shorthanded og en 1500-turnering, som sannsynligvis blir de to eneste turneringene jeg skal spille utenom Main Event. Om det går en PLO-turnering mens jeg er der, tar jeg nok med meg den også! PLO :-) Nå som Isokoala klarer å vinne i åtte forskjellige spill må det jo være håp for meg også i PLO. ;-)

Jeg har ikke store planer for osloturen denne gang. Det eneste er vel en liten skjenk på onsdag, når Norge knuser Nederland i Rotterdam! LOOOOOOOOL!!!! Det er alltid lov til å håpe på litt treverk og en kontring i kjent Drillo-stil!

Nå er toget fremme. Jeg orker ikke å sitte på til Nasjonalteateret for å skrive noen ekstra linjer, så GG.

Johnny

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag