*Nettavisen* Sport.

Platini bringer anken til voldgiftsretten for sport

GIR IKKE OPP: Michel Platini sender sin anke videre til voldgifretten for sport (CAS) etter at den ble avvist av FIFA. Foto: Fabrice Coffrini (Afp)

FIFA avslo anken på tirsdag.

18.11.15 14:45

Etter at FIFA avslo anken om å oppheve den 90 dagers lange suspensjonen, har Michel Platini brakt anken inn til Den internasjonale voldgiftsretten for sport (CAS).

Det internasjonale fotballforbundets (FIFA) ankeutvalg avgjorde tidligere onsdag at verken Sepp Blatter eller Michel Platini får opphevet den 90 dager lange utestengelsen de begge for tiden soner.

Nå har Platini gått et steg videre. Han bringer anken inn til Den internasjonale voldgiftsretten for sport. Det melder hans advokat ifølge AFP.

– FIFA organiserer en kampanje for å forsinke Michel Platinis kampanje for å bli president i FIFA, sier franskmannens advokater ifølge AFP.

Platini var lenge favoritt til å ta over for Sepp Blatter som ny FIFA-president. Valget skjer 26. februar neste år, men franskmannen ble i likhet med tidligere president Blatter suspendert i oktober. Årsaken til utestengelsen er en ureglementert millionutbetaling fra Blatter til Platini i 2011. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag