*Nettavisen* Sport.

PlayStation-mannen avgjorde

Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX

Superdribleren Olof Widén Watson takket for sine ti minutter med å avgjøre mot Vålerenga. Nå håper han på mer spilletid.

31.07.06 12:36

ODD GRENLAND-VÅLERENGA 3-2:

SKIEN (TV 2 Nettavisen): For alle dem som liker å spille fotball på data- eller TV-spill, og dem er det jo en del av, er den svenske innbytterspissen til Skienslaget det nærmeste man kommer en ekte cyber-dribler.

- He-he, tusen takk. Jeg får vel ta det som en kompliment at folk synes jeg er god til å drible, men det blir ikke så mye av det nå som jeg spiller i eliteserien, gliser svensken etter å satt spikeren i Vålerenga-kista med sin 3-2-scoring tre minutter før slutt.

I forrige sesong gjorde han 1. divisjonsforsvarere Norge rundt svimle med sine vanvittige driblinger, da han herjet på vinga i naboklubben Pors Grenland.

- Det er litt annet nivå på motstanderene denne sesongen, men jeg prøver jo litt innimellom, sier Watson til TV 2 Nettavisen.

Optimist
Han er optimistisk både med tanke på å få spille de neste kampene (Stabæk hjemme og Sandefjord borte) de kommende ukene, og at laget hans skal fortsette å prestere på høyt nivå.

Treneren hans, Arne Sandstø, er enig med innbytteren sin.

- Olof er fantastisk! Men det er på godt og vondt, smiler Sandstø og forklarer.

- Han har fremragende ferdigheter. Han er sterk, hurtig, har blendende teknikk og god til å plassere seg, hvilket vi så i dag. Men det er ikke alltid han får brukt kompetansen sin riktig og tar de riktige valgene, oppsummerer Odd-treneren og bare blunker lurt når vi spør om den svenske matchvinneren starter i neste kamp.

Dødstrøtte
I Vålerenga-leiren satt man dødstrøtte igjen på grasset i Skien og lurte på hva som i all verden hendte den siste timen, etter at Kjetil Wæhler og Tore André Flo hadde puttet hvert sitt med to minutters mellomrom.

Trener Kjetil Rekdal derimot, hadde en krystallklar forklaring:

- Vi var dønn slitne og hang ikke med i det hele tatt. Jeg forsto raskt at vi ikke var i stand til å angripe.

- Har den siste uka med tre kamper hvert for tøff for dere, og ser du i etterkant at du burde foretatt eventuelle forandringer?

- Vi skal jo klare mange kamper. Det er jo det vi ønsker. Jeg tror vi lett kunne vunnet i dag om ikke vi hadde spilt Champions League-kvaliken onsdag. Når det gjelder bytter, kan det nok virke som at jeg burde brukt andre spillere.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.