RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pleat og Hughton blir i Spurs

Sist oppdatert:
Tottenham bekrefter torsdag kveld at den vikarierende trener-duoen David Pleat og Chris Hughton vil bli sittende i managerstolen frem til sesongslutt.

David Pleat blir sittende som hovedtrener, mens Chris Hughton blir hans assistenttrener ut sesongen. Duoen ble hentet inn som vikarierende sjefer på White Hart Lane etter at Glenn Hoddle fikk sparken, og har ført Tottenham opp på en 12. plass i Premier League og til kvartfinalen i ligacupen.

I de 12 kampene de har ledet Tottenham, har London-klubben bokført syv seire og spilt to uavgjorte kamper.

- Ved å beholde disse ved roret, vil det gi klubben den kontinuiteten den trenger frem til vi ansetter en ny fast manager. Vi vil ansette en ny permanent manager kommende sommer, opplyser Spurs-formann Daniel Levy.

David Pleat startet sin managerkarriere i Luton og ble trener i Tottenham for første gang i 1986. Han har senere vært manager i Leicester, Luton en gang til og Sheffield Wednesday før han ble sportsdirektør i Tottenham i 1998.

Chris Hughton ble assistenttrener i Tottenham da Glenn Hoddle tok over managerjobben i april 2001. Han er også assistenttrener for Brian Kerr på Nord-Irland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere