Den franske storklubben skaffet seg et strålende utgangspunkt da de vant det første kvartfinaleoppgjøret borte mot Bayern München 3-2.

Det skjedde mye takket være en imponerende Mbappé som scoret to av de tre målene for PSG.

Tirsdag kveld skal kvartfinalen avgjøres med returoppgjøret i Paris og PSG-manager Mauricio Pochettino håper utvilsomt at den unge franskmannen igjen kan hjelpe ham.

Les også: Crouch advarer Harry Kane: - Kommer ikke til å rikke seg

Hyller 22-åringen

I forbindelse med det kommende oppgjøret at Pochettino stilt opp i et intervju med Rio Ferdinand som representerer TV-kanalen BT Sport.

I intervjuet hyller Pochettino Mbappé som av mange allerede blir regnet som en av verdens beste spillere.

Les også: Ferdinand med spissråd til Solskjær

Det er imidlertid ikke bare franskmannens ferdigheter på banen Pochettino trekker frem. Argentineren forteller at han aldri har vært borti en spiller som har vært så enkel å samarbeide med.

- Jeg synes det er så enkelt å jobbe med ham. Han er 22 år, men er så moden. I hodet hans så handler det om å jobbe, spille og score mål. Det er lett å kommunisere med ham også. Spansken hans er fantastisk, engelsken hans er utrolig. Man kan snakke med ham på engelsk, spansk og selvfølgelig fransk.

- Han er veldig ydmyk. Jeg synes han er en herlig fyr. Det er umulig å ikke like ham. Han er en utrolig spiller ute på banen med et strålende talent og jeg synes han er den spilleren jeg har hatt, i løpet av mine 11-12 år som trener, som har vært lettest å jobbe med, forklarer Pochettino.

Les også: Raiola etter Dortmund-møte: - Jeg er ikke enig

Hard kamp

Tirsdag ventes det at Pochettino vil starte med 22-åringen når de får besøk av Bayern München.

Argentineren tror imidlertid det blir en helt annen kamp denne gangen mot et lag som han mener er verdens beste fotballag.

Pochettino er ikke i tvil om hva som kreves dersom de skal gå videre og helt til en ny finale.

- For å vinne Champions League så må vi være virkelig fokuserte. Vi må prøve å komme oss til finalen. Det kommer selvfølgelig til å bli vanskelig. Vi måtte spille to kamper mot Barcelona. Nå har vi to kamper mot Bayern München. Det kommer til å bli veldig krevende tirsdag kveld. Går vi videre så vil vi møte vinneren av Manchester City og Dortmund. Champions League kommer til å bli veldig vanskelig å år og det vil bli vanskelig for Paris Saint-Germain, sier Pochettino.

Tirsdagens kvartfinale kan du følge i Nettavisens livesystem fra klokken 21.00.