RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pochettino: Kan ikke tvinge Kane til å bli i klubben

STJERNER: Tottenham-trener Mauricio Pochettino har vært sentral i at Harry Kane har blitt en av verdens aller beste spisser.
STJERNER: Tottenham-trener Mauricio Pochettino har vært sentral i at Harry Kane har blitt en av verdens aller beste spisser. Foto: Nigel French (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Tror det bli vanskelig å beholde spissen dersom storklubbene flokker seg rundt.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino sier de ikke kan tvinge Harry Kane til å bli værende i klubben dersom spissen ønsker seg bort.

London-klubbens stjernespiss beviste nok en gang sin verdi for klubben da han scoret to ganger i FA-cupseieren mot AFC Wimbledon nylig.

Etter kampen ble Pochettino spurt om Kane kan bli lokket vekk fra Tottenham.

- Harry er så spesiell fordi han elsker Tottenham og alltid har vært i klubben. Men vi må være smarte, for spilleren må ønske å være her. Du kan ikke tvinge en spiller til å bli i klubben, sa den argentinske manageren i kjølvannet av at Philippe Coutinho fikk presset gjennom en overgang fra Liverpool til Barcelona.

Les mer: Vi følger overgangsvinduet LIVE

- Vår jobb er å arbeide sammen og forsøke å oppnå alt vi ønsker som klubb. Jeg fortalte ham (Kane) at kun et fåtall spillere tilbringer hele sin karriere i én klubb.

Real Madrid-trener Zinédine Zidane omtalte Kane som «en komplett spiller» før lagene møttes i mesterligaen i oktober.

- Liverpool er blant de beste klubbene i verden, men se når Coutinho eller en spiller som ham ønsker å forlate klubben. Jeg tror Liverpool ønsket å beholde ham, men det er vanskelig. Se hva som skjedde med Cristiano Ronaldo i Manchester United, Zidane i Juventus og Luis Figo i Barcelona, sa Pochettino.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere