Franske medier og eksperter er ikke nådig med Paris Saint-Germain etter nok en Champions League-nedtur for det suverene Ligue 1-laget.

PSG ledet 1-0 fra det første oppgjøret i Paris, og alt lå an til avansement etter at Kylian Mbappe ga det franske hovedstadslaget ledelsen også i bortekampen onsdag.

Karim Benzema ville det imidlertid annerledes, og i løpet av et drøyt kvarter i andre omgang satte franskmannen inn tre mål og sendte Real Madrid videre til kvartfinale.

Fransk Ligue 1 ser du på Direktesport

Neymar og Pochettino slaktes

Den profilerte franske TV-eksperten Daniel Riolo legger mye av skylden på Neymar, som ikke hadde sin beste dag i møtet med det spanske storlaget.

- Neymar er en klovn. Neymar må sparkes. Han er ikke lenger en fotballspiller. Han bør gå på moteuka i stedet. I juli er det poker-VM. Jeg skal ta ham med meg, for det er det han duger til, smalt det fra Riolo på kanalen RMC.

Brasilianeren belønnes med en firer på L'Equipe-børsen torsdag.

Jerome Rothen, som har spilt for både Monaco og PSG i løpet av sin karriere, savner engasjement fra trener Mauricio Pochettino.

Den tidligere Tottenham-treneren er stadig blant favorittene til å ta over manageransvaret i Manchester United fra og med neste sesong.

- Hvor er karismaen hans? Her står alt på spill, og hva er det han driver med? Han sitter på ræva på setet sitt, sa Rothen på RMC.

Rister på hodet av Donnarumma-tabbe

Også Gianluigi Donnarumma måtte tåle sin andel kritikk etter at nedturen var et faktum. PSGs italienske sisteskanse rotet bort ballen før Real Madrids første scoring.

Tidligere Champions League-vinner med Inter og keeper, Julio Cesar, mener italieneren gjorde en juniorfeil da han tok ballen med seg mot eget mål, før han ble presset av Karim Benzema og mistet ballen.

- Donnarumma snudde seg med ballen mot sitt eget mål. Det er noe vi lærer barnelagene at de ikke skal gjøre. Når du får et tilbakespill, skal du alltid ta med deg ballen bort fra ditt eget mål. Han risikerte at det skulle skje, sier Julio Cesar på Sky Sports.

PSG-eier Nasser Al-Khelaifi skal ha vært rasende på dommer-teamet fordi Donnarumma ikke fikk frispark i den situasjonen.

Real Madrid er nå, i likhet med Manchester City, Liverpool og Bayern München klare for kvartfinale i Champions League. Til uka skal det avgjøres hvilke fire lag som slår følge.