RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pochettino sikker på at Kane vil lære av måltørken


HELT: Harry Kane scoret tre mål mot Bournemouth på søndag da Tottenham slo Bournemouth 5-1.
HELT: Harry Kane scoret tre mål mot Bournemouth på søndag da Tottenham slo Bournemouth 5-1. Foto: Tony O'Brien (Reuters)
Slo tilbake med hattrick mot Bournemouth.

Tottenham-spiss Harry Kane kommer til å lære av motgangen, mener manager Mauricio Pochettino. Mot Bournemouth i helgen ble det tre fulltreffere for engelskmannen.

Kane fant veien til mål 31 ganger for klubb og landslag forrige sesong, men har allerede blitt stemplet som en døgnflue etter mangelen på scoringer siden sesongstart. Før søndagens kamp mot Bournemouth hadde han kun ett mål på 13 kamper for Tottenham.

Mot det nyopprykkede laget scoret han fra straffemerket, samt at han utnyttet to feil hos Bournemouth-målvakt Artur Boruc.

- Jeg er veldig glad på Harrys vegne. Det var viktig for oss, både for laget og ham. Vi har alltid hatt tro på ham, så det er ikke noen overraskelse for meg, sier Pochettino til klubbens nettside.

- I fotball vil det alltid komme perioder som den Harry har hatt. For ham er det en gyllen sjanse til å lære om opp- og nedturer i fotball. Man kan lære mye når det går trått. Han kommer til å bli en mye bedre spiller på grunn av motgangen, spår argentineren.

Spurs står nå bokført med ni kamper på rad uten tap. Mandag kommer Aston Villa på besøk. Birmingham-laget har tapt sine seks siste kamper og sparket nylig manager Tim Sherwood. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere