Gå til sidens hovedinnhold

Pochettino til Nettavisen: - Derfor ble Messi byttet ut ved pause

Lionel Messi måtte nok en gang gå målløs av banen i Ligue 1. Mauricio Pochettino avslører hvorfor argentineren ble tatt av banen etter første omgang.

PARIS/OSLO (Nettavisen): Den argentinske superstjernen kom til Paris Saint-Germain fra Barcelona før denne sesongen, men foreløpig har oppholdet i Paris vært preget av skader og prestasjoner under pari.

Se Nettavisens intervju med Mauricio Pochettino øverst i artikkelen

Fredagens 2-1-seier mot Lille ble intet unntak for Messi, som ble erstattet av landsmann Mauro Icardi ved pause.

Les mer om kampen her

I et intervju med Nettavisen etter kampslutt sier PSG-trener Mauricio Pochettino at det ikke er noen dramatikk rundt Messi-byttet.

- Nei, det var forebyggende etter råd fra legen. Jeg håper ikke det er alvorlig og at han er tilgjengelig til neste kamp, sier Pochettino.

Les også: Hevder tidligere Liverpool-stjerne fryses ut i PSG

Lille ledet 1-0 på Parc des Princes ved pause, før Marquinhos og Angel Di Maria sørget for at alle poengene ble igjen i hovedstaden med sine scoringer i andre omgang.

- Jeg er fornøyd fordi det viktigste var å vinne. Kampen startet veldig, veldig vanskelig for oss, men alt i alt synes jeg vi var bedre enn Lille, og det er derfor vi tok de tre poengene, sier Pochettino til Nettavisen.

Også i møtet med Angers tidligere denne måneden snudde PSG 0-1 til 2-1 i andre omgang, og den tidligere Tottenham-manageren er klar på at det ikke er tilfeldig.

- Det er ikke tilfeldig at vi vinner på denne måten. Vi har en god stall med gode spillere, og noen ganger endrer vi kampplanen, og det virker. Man må alltid holde fokus og tro at man kan vinne, også på overtid.

Neste oppgave for PSG blir nå bortemøtet med RB Leipzig i Champions League, før Bordeaux er motstander i Ligue 1 neste helg.