*Nettavisen* Sport.

Podolski med to scoringer mot Fulham

Foto: NTB scanpix/Sang Tan

Arsenal løftet seg i London-derbyet etter fadesen mot Aston Villa.

24.08.13 15:59

FULAHAM - ARSENAL: 1-3

Arsenal fikk en katastrofal åpning på årets Premier League-sesong da de tapte 3-1 for Aston Villa forrige helg.

Heldigvis for Arsene Wenger var Arsenal i bedre form fram mot London-derbyet mot Fulham lørdag formiddag.

Det var Lukas Podolski som ble høydepuktet for Wengers mannskap i oppgjøret. Tyskeren fikk tillit fra start etter å ha blitt benket i serieåpningen mot Aston Villa, og satte inn to scoringer for Arsenal.

Hangeland og Riise fra start
Det var Brede Hangeland som skulle ut i duell mot franske Olivier Giroud i kampen, men nordmannen gikk tapende ut av duellen da franskmannen satte inn sin andre scoring på to kamper for Arsenal.

John Arne Riise var ikke med i Fulham-troppen i lagets seriestart mot Sunderland forrige helg, men fikk tillit fra start mot Fulham i backkollega Kieran Richardsons skadefravær. Nordmannen spilte en god kamp, men slet til tider med kontringssterke Theo Walcott på flanken.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: NTB scanpix/Stefan Wermuth

Avgjorde rett før pause
Det regnet brutalt i London i derbyet mellom Fulham og Arsenal lørdag formiddag, og det var Arsenal som startet sterkest på Craven Cottage.

Et kvarter ut i kampen sendte Giroud Arsenal i ledelsen. Etter et skudd fra Aaron Ramsey, jaget franskmannen andreballen og chippet ballen i mål over keeper David Stockdale.

Utover i andre omgang var det Fulham som presset og kontrollerte spillet, men det var Arsenal som skulle øke ledelsen rett før pause.

Theo Walcott fikk ballen på høyre flanke, utfordret Riise og avsluttet fra kort hold. Avslutning ble reddet, men returen havner rett i føttene på Lukas Podolski som avsluttet knallhardt i mål fra 16 meter.

Bent reduserte
Etter pause var det igjen Podolski som skulle vise fram venstrefoten. Walcott førte ballen i en Arsenal-kontring, og i stedet for å spille til Cazorla på løp, valgte Walcott å spille Podolski ute i feltet, som hamret ballen i det lengste hjørnet.

Ti minutter før slutt satte Darren Bent inn reduseringen for Fulham, men det endte til slutt 1-3 på Craven Cottage.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.