(BERGENSAVISEN): ÅSANE – START 2–2 (0–1): Det var en jevn start de første minuttene på Åsane Arena. Ingen av lagene fikk spillet på sin måte, og de store sjansene uteble. Mest fest lagde helt klart Start-supporterne, som stilte mannsterke.

Åsane, som sårt trengte poeng, fikk etter hvert tak på kampen, og i det 21. spilleminutt holdt Stian Nygard på å sende vertene i ledelsen. En god Mark Jensen i bortelagets mål sendte ballen ut til hjørnespark.

Hjemmelagets sjanse midtveis i omgangen forløste ingen festfotball. Vertene fortsatte å trille ball, og gjestene ble liggende i en dyp femmer. Det var lite tempo i Åsanes pasningsspill, og da er det naturlig at underholdningsverdien ble lav.

I det 36. minutt kom de gulkledde gjestene til sin første store sjanse, og en effektiv Sanyang sendte Start i ledelsen. Og med det våknet gjestene.

I løpet av fem minutter kom gjestene til to nye store sjanser, men Idar Lysgård sørget for at lagene gikk til pause med 0–1.

Andre omgang startet med et smell. Etter kun to og et halvt minutt fikk Åsane hjørnespark. Mame Mor Ndiaye dukket opp i boksen, og satt inn 1–1.

Gleden var kortvarig for Morten Røsslands menn. To minutter etter målet fikk Start straffe. Det reagerte Åsane-spillerne og ekspertene kraftig på.

– Det der skal ikke være dømt straffe! Det er tydelig at det skjer utenfor sekstenmeteren. Dette skulle vært frispark, sa TV 2s fotballekspert Yaw Amankwah i programmet Målfest.

Se høydepunktene fra kampene (bilder med tillatelse fra TV 2):

Luc Mares sendte gjestene tilbake i ledelsen umiddelbart! Fikk ikke de oppmøtte valuta for pengene i første omgang, fikk de det hvert fall etter pause.

Start fortsatte å kjøre på, og bare minutter etter straffen var Sanyang marginer unna sin andre scoring! Avslutningen endte i stolpen.

Og det skulle ikke roe seg med det første. Noen elleville Åsane-minutter hvor hjemmelaget kom til sjanse på sjanse, men utligningen uteble.

Den kom derimot i det 73. minutt. Ndiaye utlignet til 2-2, og sendte Åsane Arena til himmels. Det ble også kampens siste mål. Kampen endte 2-2, og Åsane står fortsatt uten seier i årets sesong.