RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Poengdeling i Birmingham

Sist oppdatert:
West Midlands-oppgjøret mellom Birmingham og West Bromwich endte med en broderlig deling av poengene. Men WBAs Nathan Ellington var svært nær på å avgjøre like flør slutt.

Birmingham - West Bromwich 1-1: Lokaloppgjøret mellom Birmingham og West Bromwich på St. Andrews var ikke bare en geografisk nabofeide, lagene er også tabellrivaler. Derfor var tre poeng svært viktig for begge lag, og lukten av uavgjort var sterk før kampen.

Slik ble det også til slutt.

Birmingham åpnet best og hadde et godt trykk mot West Bromwich i første omgang. Presset til tross kunne bortelaget ledet ved pause. Ringreven Kevin Campbell var svært nære for gjestene i det 39. minutt, men satt ballen i stolpen.

West Bromwich var friskest i andre omgang, men det var hjemmelaget som fikk den første scoringen. I det 49. minutt ble Mikael Forssell tatt av Curtis Davies - straffe! Finske Forssell tar selv ansvaret fra krittmerket, og setter inn 1-0 til de blå.

Utligningen ble et faktum drøye 20 minutter senere. Innbytter Nathan Ellington setter inn 1-1 etter godt forarbeid av innbytter Nwanko Kanu, begge kom inn på banen to minutter tidligere. Et vellykket grep av Bryan Robson, med andre ord.

Sammen Ellington hadde også en kjempesjanse til å avgjøre to minutter på overtid, men sendte ballen i stolpen fra 13 minutter.

Med lørdagens resultat har Birmingham fortsatt tre poeng opp til sikker plass, der ligger rivalen West Bromwich.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere