*Nettavisen* Sport.

Poengkonge: - Dårlig defensivt

Mats Zuccarello Aasen (20) er misfornøyd med hvordan Frisk Asker opptrådte i møtet med Stjernen.

27.01.08 20:57

Frisk Akser jager seier i grunnspillet i norsk hockey, men fikk seg en liten kilevink borte mot Stjernen søndag kveld. En målrik kamp endte til slutt i 6-5-seier til hjemmelaget etter sudden death.

- Vi var dårlig defensivt i dag. Vi går utpå der å tror vi er bedre enn det vi er, og da går det ikke mot et såpass godt lag som Stjernen, sier Frisk-stjerne Mats Zuccarello Aasen til Nettavisen.

Fire poeng
Aasen fikk med seg fire poeng fra målkalaset, og har med det åtte poeng på de to siste kampene. Totalt har 20-åringen notert seg for imponerende 55 poeng denne sesongen.

- Det har gått veldig bra for meg i år, og jeg bygger videre på det jeg gjorde i fjor, sier Aasen, som forteller at dagens innsats med fire poeng var «helt grei».

Frisk-spillerens kontrakt går ut etter sesongen, og svenske klubber har allerede meldt sin interesse. Aasen bedyrer likevel at det ikke er sikkert at han forlater Asker-klubben.

- Jeg har egentlig ikke bestemt meg ennå. Den avgjørelsen legger jeg på is til etter sesongen, sier poengjegeren.

Går for seier
Frisk ligger på andreplass i en rekordjevn grunnserie etter søndagens kamper, med 77 poeng på 37 kamper. Sparta leder med 78 på 38. Vålerenga har 75 poeng på 38 kamper på tredje, mens Storhamar har 74 på 37.

- Det er moro at det er flere enn Vålerenga og Storhamar som kjemper i toppen. Vi går for å vinne grunnserien og er på god vei, alle fire i toppen har en sjanse på seieren, avslutter Aasen.

Les flere sportsnyheter her

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.