RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Poengkongen vil bli i Norge

Stavanger Oilers' og Eliteseriens poengkonge Jari Kesti har kontrakt ut denne sesongen. Han håper å bli værende i klubben - men kan ikke love noe.

Tirsdag fikk han tilbud om en ny kontrakt. Stavanger Oilers ønsker å endre lønnsstrukturen i klubben, og lanserer ifølge Stavanger Aftenblad en ren hockeylønn, som vil variere for den enkelte spillers kvaliteter.

I tillegg vil det bli en prestasjonsbonus. 16 av 21 spillere var i møte med klubbledelsen tirsdag - blant annet poengkongen Jari Kesti

- Jeg må tenke gjennom dette sammen med familien, sier Kesti til TV 2 Nettavisen.

Imponerende tall
Finnen har 52 poeng på 33 kamper og leder poengligaen. Han står også med imponerende +29 i pluss/minus. Kesti har toppet poengligaen hele inneværende sesong.

Det sier seg selv at han er en viktig brikke for det nyopprykkede laget.

- Jeg vil helst bli. Oilers er førstevalget, men jeg må være åpen for tilbud ettersom kontrakten min går ut etter denne sesongen. Familien er det viktgste for meg, sier Kesti, som har kone og en to år gammel datter.

Sjekker etter sesongslutt
Kesti var faktisk ikke klar over den gode pluss/minus-statistikken før TV 2 Nettavisen ringte.

- Jeg liker ikke å følge med på det. Jeg må fokusere på neste kamp. Statistikkene kan jeg se på etter sesongen, sier finnen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere