*Nettavisen* Sport.

Poengsnakk hemmer VIF

Myhre sier lite om medaljejakten og poengpresset. Les hvorfor.

11.04.07 17:49

(iOslo.no): Myhre tok turen til Nadderud tirsdag for å spionere på de to kommende motstanderne Stabæk og Brann. En hemmelighetsfull VIF-trener er fast bestemt på å holde kortene tett til brystet med tanke på lag og taktikk til Stabæk-kampen kommende helg.

Bekreftelser
- På Nadderud fikk jeg bekreftet mye av det vi allerede vet. Brann var kloke og Stabæk er aldri lett å slå. På hjemmebane blir fokuset vårt å gjøre det vi skal. Det forventes mer av oss hjemme enn Brann borte. Vi må få kampene inn i vår gate med en gang, sier Myhre til iOslo.no.

Han ønsker ikke å dele stort mer enn det.

- Jeg ønsker ikke å gå ut med akkurat hva vi skal gjøre, men vi skal legge spillet akkurat slik vi ønsker, men også litt med hensyn til hvordan motstanderen spiller. Mer ønsker jeg ikke å si.

I første serierunde fikk medaljekandidat Vålerenga 0-1 i Tromsø. Selv om man kom bakpå poengmessig føler Myhre langt fra at panikken begynner å bre seg. Snarere tvert i mot.

- Virker hemmende
- Det er alt for tidlig å begynne å tenke sånn etter første seriekamp. Vi har ikke snakket særlig om det og alle vet at tre poeng er godt å få med seg i neste kamp. Vi må jobbe knallhardt med det vi er flinke til. Dersom vi ikke har fått det til etter fire, fem eller seks kamper får vi gjør opp status da, sier Myhre og legger til:

- Det virker bare hemmende å tenke på de tingene nå. Vi må bare fortsette å bygge på det vi har jobbet med i høst og vinter. Det blir meningsløst å gjøre noe annet nå.

Foreløpig kan Myhre velge spillere fra øverste hylle ettersom det ikke er noen som er ute med skade eller karantener.

Les flere saker på iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.