RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Poengtrekk for to norske klubber

Foto: Sørbø, Krister/Scanpix
Sist oppdatert:
Har ikke tilbakebetalt dommerutgifter i tide.

Norges Ishockeyforbund har ilagt Rosenborg og Tønsberg henholdsvis 4 og 3 poengs trekk i eliteserien ishockey fordi klubbene ikke har tilbakebetalt dommerutgifter i tide.

Ishockeyforbundet (NIHF) har som følge av en avtale med klubbene inngått i november forskuttert oppgjørene til dommerne. Klubbene skal tilbakebetale dette til forbundet innen fastsatte frister.

Ifølge en pressemelding fra NIHF har eliteserieklubbene akseptert at det medfører sanksjoner om innbetalingene ikke gjøres i tide. Blant annet betyr det 2 poengs trekk når forfallsdato for en uoppgjort faktura overstiger 30 dager, og ytterligere 1 poengs trekk for hver uke deretter.

Dersom faktura ikke betales innen 90 dager etter forfall, vil klubblisensutvalget innstille på at lisens for kommende sesong ikke innvilges.

Klubber med forfalt ubetalt faktura får heller ikke gjennomføre overganger.

Ifølge NIHF betalte Tønsberg sin andel av dommerkostnadene 2. januar og har ikke lenger gjeld til forbundet. Rosenborg har varslet at innbetaling vil skje denne uken. Likevel straffes begge klubber med poengtrekk i henhold til sanksjonsskalaen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere