Paul Pogba er som alltid et hett tema i Premier League og nå har franskmannen snakket eksklusivt til Sky Sports om Ole Gunnar Solskjær og José Mourinho.

Mourinho var som kjent manager i United en periode og portugiseren og Pogba hadde et turbulent forhold under den tiden. Gang på gang ble det slått stort opp i engelske aviser at de to var på kant med hverandre og Pogba slet med å få ut sitt beste.

Under Solskjærs ledelse har imidlertid Pogba blomstret opp igjen, i likhet med mange andre spillere, og franskmannen har endelig blitt en viktig brikke for laget.

LES OGSÅ: Solskjær minnes at han ble sjokkert av sir Alex Fergusons reaksjon: - Det var surrealistisk

Pogba: - En merkelig greie

Midtbanespilleren sier det er store forskjeller på det to managerne.

- Det jeg har nå med Ole som manager er annerledes. Han ville aldri gå imot spillerne. Det kan skje at han ikke tar ut spillere i troppen, men han ville aldri satt dem til side som om de ikke eksisterte lenger. Det er forskjellen mellom Ole og Mourinho.

- En gang i tiden hadde jeg et godt forhold til Mourinho, alle kunne se det. Og neste dag kunne alle skje hva som skjedde. Det var en merkelig greie jeg hadde med Mourinho. Jeg kan ikke forklare det, for jeg forstår det ikke selv, sier Pogba.

Til tross for at Pogba har slitt mye med skader og sykdom under Solskjærs regime, og ryktene om en overgang bort fortsatt dukker opp, føler han seg trygg nå.

LES OGSÅ: Solskjær om Lingard: - Kunne vært egoistiske

- Jeg foretrekker nok Solskjærs metoder, fordi det er litt nærmere det folket ønsker. Alle trenere har sin egen måte å håndtere spillere på og spillere må du tilpasse deg. Noen ganger passer det ikke for deg og andre ganger passer det bedre, sier han.

Skryter av Shaw

En annen som har fått en stor oppsving under Solskjærs ledelse er venstreback Luke Shaw. Han var til tider en hakkekylling for Mourinho og har i senere tid innrømmet at det gikk på selvtilliten løs. Den siste tiden har han imidlertid vært i strålende form.

Pogba mener Solskjær skal ha mye av æren for Shaws prestasjoner.

LES OGSÅ: Neville advarer Manchester United: - De kan ikke fortsette med det

- Ole har hjulpet Luke Shaw mye. Han og Mourinho hadde en vanskelig sesong der. Nå har han bevist at han har den kvaliteten alle visste han hadde og han har tilliten til manageren, forteller midtbanemannen i Sky Sports-intervjuet.

Forrige helg møttes nettopp Solskjær og Mourinho til dyst da Manchester United slo Tottenham på Tottenham Stadium i London. Etter kampen brøt det ut en ordkrig mellom de to managerne. Pogba mener Mourinho kom dårlig ut av det.

- Vi fikk resultatet vi ønsket. Ole vet det og satte pris på prestasjonen. Vi kjenner Mourinho og vet hva han liker. Vi trenger ingen ordkrig, vi ønsker fokus.

LES OGSÅ: Solskjærs sønn ler av farens «ordkrig» med Mourinho

- Vi vant kampen, han tapte kampen og Mourinho ønsker ikke å snakke om kampen. Han ønsker å snakke om faren til noen. Det er slik han er. Alle kjenner ham, det er typisk Mourinho, mener franskmannen.

Ordkrig med Mourinho

Det var i forbindelse med Solskjærs kommentarer om Heung-min Son at Mourinho reagerte. Nordmannen reagerte på at sørkoreaneren ble liggende lenge nede etter at han fikk hånden til Scott McTominay i ansiktet rett i forkant av en United-scoring. Målet ble annullert etter at dommeren hadde sett situasjonen på nytt.

Solskjær kommenterte etter kampen at om det var hans sønn som hadde lagt seg ned på den måten, så hadde han blitt sendt rett i seng uten å få mat.

United-sjefen har senere beklaget det han sa om Tottenham-spilleren.

LES OGSÅ: Solskjær unnskylder seg etter Mourinho-krangel

- Jeg må bare si at Sonny er heldig. Faren hans er en bedre person enn Solskjær. Jeg mener at en far, jeg er en far selv, alltid må gi barna sine mat. Det spiller ingen rolle hva de har gjort, sa Mourinho etter Solskjærs uttalelse.

- Om du må stjele for å gi barna dine mat, så stjeler du. Jeg er veldig, veldig skuffet og som vi sier i Portugal, brød er brød og ost er ost. Jeg har gitt Ole beskjed om hva jeg synes om kommentaren hans, sa portugiseren videre den gang.

Semifinale i Europa League

Manchester United har ikke vunnet et trofé siden Mourinho ledet dem til Europa League-tittelen i 2017, men denne sesongen har Solskjær og hans menn en god sjanse til å vinne samme turnering.

LES OGSÅ: Redknapp og Keane i opphetet debatt om Mourinho: - Det er så typisk ham

Etter torsdagens kvartfinaleseier mot spanske Granada, venter nå to kamper mot italienske Roma i den nest gjeveste europacupens semifinale.