Gå til sidens hovedinnhold

Pogba ikke med mot AC Milan på grunn av ryggplager

Franskmannen er utelatt på grunn av ryggproblemer.

Paul Pogba (26) er ikke med i troppen som skal møte AC Milan i Cardiff lørdag kveld. Ifølge Ole Gunnar Solskjær er årsaken ryggplagene som har pågått en stund.

For selv om Pogba spilte en halvtime mot Kristiansund på Ullevaal stadion, sto han over treningen på Bislett samme dag grunnet de samme ryggproblemene.

Det gjør at han ikke er med i troppen mot AC Milan lørdag, ifølge trener Ole Gunnar Solskjær.

- På slutten av fredagens økt kjente Paul det i ryggen, det samme som skjedde forrige uke, da han ikke trente i Norge. Jeg tror han er klar tidlig i neste uke, sier Solskjær om sin franske juvel.

Les også

Lørdagens Premier League-rykter

Likevel hevder Daily Mail å sitte på kilder som sier at dette er nok et forsøk fra Pogba og hans agent Mino Raiola til å få franskmannen til Real Madrid.

Avisen skriver at han egentlig skulle være med laget til Wales, men at han plutselig ikke møtte opp da laget skulle fly. Det overrasket både lagkamerater og trenerne i klubben.

Heller ikke Matteo Darmian, Romelu Lukaku, Alexis Sánchez (opptrening), Joel Pereira (ryggskade) og Eric Bailly (langtidsskadd) er med til Cardiff, der kampen spilles.

Oppgjøret mot den italienske giganten er generalprøve før serieåpningen mot Chelsea neste søndag på Old Trafford.

(©NTB)

Les også

Tabelltips: Norwichs forvandling kom brått på mange, men var nøye planlagt

Les også

Tabelltips: Han gjorde noe ingen av forgjengerne hans maktet

Kommentarer til denne saken