*Nettavisen* Sport.

Pogba og de Gea mister Liverpool-kampen

 

David de Gea (bildet) og Paul Pogba rekker ikke Manchester Uniteds storkamp mot Liverpool kommende helg. Foto: Anders Wiklund / TT via AP / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Manchester United må klare seg uten sine to største stjerner, Paul Pogba og David de Gea, i søndagens storkamp hjemme mot Liverpool.

16.10.19 20:34

TV-kanalen Sky Sports var først ute med å melde at verken keeper de Gea eller midtbanesjefen Pogba blir klar til oppgjøret. Dette ble senere onsdag bekreftet av United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Han uttaler samtidig at høyrebacken Aaron Wan-Bissaka og angriperen Anthony Martial kan rekke søndagens kamp.

Uansett har vondt blitt til verre for Solskjær under landskamppausen. Han har en svært lang skadeliste å bekymre seg over, og fraværet av de Gea, som ble skadd i tirsdagens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige, kommer svært ubeleilig.

– David må skannes. Jeg tror han er ute. Det så utvilsomt slik ut på bildene fra i går, sier Solskjær.

Pogba har kjempet for å bli klar til Liverpool-møtet, men rekker det angivelig ikke. Han har slitt med en ankelskade i lengre tid og trente nylig på egen hånd i Dubai.

Tøft

Liverpool har vunnet alle sine kamper så langt i Premier League og blir gigantfavoritt i søndagens kamp. United har kun vunnet to av åtte kamper og ligger på 12.-plass i ligaen.

Foruten Pogba og de Gea er Eric Bailly, Diego Dalot og Timothy Fosu-Mensah uaktuelle for United i helgen. Dessuten er det usikkerhet rundt Martial, Wan-Bissaka, Jesse Lingard, Phil Jones og Mason Greenwood.

Venstrebacken Luke Shaw skal være klar for spill etter å ha vært ute i nesten to måneder. Dessuten kan Solskjær trolig regne med Victor Lindelöf i midtforsvaret, ettersom han spilte 90 minutter for Sverige mot Spania tirsdag.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag