MANCHESTER UNITED - LEEDS 5-1:

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United fikk en drømmestart på årets Premier League-sesong da de vant overlegent 5-1 over Leeds lørdag ettermiddag.

- Det er vanskelig å forstå om ikke dette laget vil være med å kjempe om ligatittelen denne sesongen, kommenterte en tydelig imponert Øyvind Alsaker like før kampslutt.

- Andre tittelkandidater bør være skremt av det her, sa TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller etter kampen.

Les også: Ajer får skryt etter seieren over Arsenal i Brentford-debuten

Fernandes- og Pogba-show

Bruno Fernandes viste at han blir å regne med når det kommer til målpoeng også i år med tre scoringer og hat trick i den første serierunden. Han var naturligvis strålende fornøyd etter kampen.

- Vi savnet fansen, vi er virkelig fornøyde med resultatet. Vi har ventet så lenge, så alle er glade for dem i dag. Vi er veldige fornøyde med resultatet, sier Fernandes til BT Sport etter kampen.

Samtidig viste Paul Pogba kvalitetene som bor i ham, med hele fire målgivende pasninger, før han ble byttet ut med et kvarter igjen å spille.

- Så mye er sagt om Paul Pogba, ikke bare komplimenter. Men på en dag som denne, kan man bare beundre ham for det verdensklasse-talentet han åpenbart har. Pasningen til Mason Greenwood var latterlig bra - og så en skjult en til Bruno Fernandes. For en spiller, sa BBC-journalist Simon Stone underveis i kampen.

- Det er kunst

De første minuttene var preget av høy intensitet og etter tolv minutter fikk Pogba en enorm mulighet til å sende vertene i ledelsen da han ble spilt gjennom etter lekre detaljer av Mason Greenwood. Franskmannen satte imidlertid ballen millimetere til side for mål.

Etter halvtimen spilt vartet i stedet Pogba med en strålende målgivende pasning da han på ett touch fant Fernandes på vei gjennom. Portugiseren brukte ett touch på å ta ned ballen før han overlistet Illan Meslier i Leeds-buret.

- Det er kunst fra Pogba og Bruno Fernandes! utbrøt TV 2s Jesper Mathisen.

Les også: Lukakus United-exit kalles «et mysterium» - nå er han tilbake i Premier League

- Langskudd i krysset? Fint, og ja takk. Men for meg toppes det av rytmen og samhandlingen som gir mål som det McTominay, Pogba og Bruno F sydde sammen der for Man Utd, skrev fotballekspert Lars Tjærnås på Twitter.

Leeds-utligning - så slo Solskjærs menn voldsomt tilbake

Like etter hvilen satt utligningen for Leeds. Forsvarsspiller Luke Ayling fikk drømmetreff fra utenfor sekstenmeteren da han regelrett limte ballen i krysset, forbi en sjanseløs David de Gea.

Det tok uansett ikke lang tid før hjemmelaget gikk opp i ledelsen igjen. Nok en gang var det Pogba som sto for en presis stikker til Greenwood, som banket ballen nede i det motsatte hjørnet.

- Igjen er det fotballkunst regissert av den franske midtbanespilleren, kom det fra kommentator Mathisen.

Om ikke det var nok sto Pogba for sin tredje assist for kvelden da han fant Fernandes inne i feltet. Portugiseren vartet opp med en skuddfinte før han satte inn sin andre.

Deretter fullførte Fernandes hat tricket da han banket inn 4-1-scoringen etter et presist fremspill av Victor Lindelöf, før Pogba serverte Fred som fastsatte sluttresultatet til 5-1 med 20 minutter igjen å spille.

Old Trafford-fansen fikk enda mer å juble for fem minutter senere, da Jadon Sancho ble byttet inn og fikk sin debut for de røde djevlene.