Gå til sidens hovedinnhold

Pogba-ryktene setter sinnene i kok hos PSG-fansen: - Vi vil ikke ha deg

Paul Pogba ryktes mot en overgang til PSG, men ikke alle supporterne av den franske storklubben ønsker franskmannen velkommen.

Ryktene rundt en Manchester United-exit for Paul Pogba svirrer rundt i engelske medier om dagen.

The Mirror skrev torsdag kveld at franskmannen har takket nei til et kontraktstilbud. Fredag morgen meldte Sky Sports at Paris Saint-Germain allerede nå i sommer ønsker å hente Pogba.

The Telegraph skriver at Manchester United forventer en formell henvendelse fra PSG angående Pogba i sommer. Franskmannens kontrakt med United går ut neste sommer.

Les også: Thorstvedt med klar beskjed om Pogbas United-framtid: - Det ville vært rart

- Ønsker deg ikke her

Store deler av PSG-fansen får nok vann i munnen av en potensiell Pogba-overgang, men slik er det ikke for alle.

En del av PSG-supporterne skal ha blitt svært sinte over Pogba-ryktene, og har gjort det klart at de ikke ønsker at franskmannen skal ta turen til den franske hovedstaden.

Grunnen til at deler av fansen er negative til en Pogba-overgang er at superstjernen visstnok skal ha vært supporter av PSGs store rival Marseille gjennom hele livet.

Les også: Skjønte at noe ikke stemte etter noen sekunder av Norges OL-åpning: - Jeg så det på den første kontringen

PSG-fansen hengte opp et banner utenfor klubbens stadion, hvor de gjør det klart at han ikke er ønsket.

- Pogba du burde høre på moren din, hun ønsker deg ikke her. Det gjør heller ikke vi, står det skrevet på banneret.

- La han gå

28-åringen har flere ganger blitt ryktet bort fra Manchester United de siste årene, og franskmannens fremtid får stor oppmerksomhet i engelske medier.

Les også: Program for sommer-OL 2021

Det er selvsagt delte meninger om Manchester United bør prøve å selge han i sommer for å være sikker på at de sitter igjen med penger for han, eller om de skal beholde han og prøve å få signert ny kontrakt med han.

Tidligere Manchester United-spiller og nå fotballekspert Roy Keane, er sikker i sin sak om hva United bør gjøre med Pogba.

- David Beckham ønsket å forlate klubben. Peter Schmeichel ønsket å forlate klubben. Disse er begge legender i klubben. Pogba ønsker å forlate klubben, la han gå. Det er ikke en stor greie. Pogba har forlatt klubben tidligere og Manchester United overlevde. Hvis han reiser igjen vil Manchester United overleve, sier han om Pogba-situasjonen.

Solskjær: - Samtalene pågår

Etter sesongens første treningskamp mot QPR lørdag fikk Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær spørsmål om nettopp Pogba.

- Samtalene pågår mellom Pauls representanter og oss. All dialog jeg har hatt med Paul er at han ser frem til sesongen, sier Solskjær til Manchester Evening News.

Ifølge nordmannen er klubben optimistiske med tanke på at Pogba vil være en del av laget kommende sesong.

- Det er alltid spekulasjoner rundt Paul. Jeg har ikke detaljer om alle og envher, jeg har egentlig ikke noe å si om det, sier han videre før han avslutter.

- Jeg har likt å jobbe med han og forhåpentligvis kan vi fortsette å jobbe sammen, sier Solskjær.

Manchester United tapte 4-2 i lørdagens kamp mot QPR.