Lørdag publiserte Paul Pogbas eldre bror, Mathias Pogba, flere sjokkerende videoer på Instagram der han hevdet å være i ferd med å røpe «store avsløringer» om sin bror, Kylian Mbappé og Juventus-spillerens advokat og betrodde venn Rafaela Pimenta.

I truslene mot sin egen bror forteller Mathias Pogba at avsløringene kan føre til at fotballtilskuere og tidligere lagkamerater i Manchester United snur seg mot ham.

– Jeg lager denne videoen i dag fordi jeg synes at det franske, spanske, engelske og italienske folket, så vel som fans av min bror, Juventus, det franske landslaget, lagkameratene og sponsorene hans, fortjener å vite visse ting slik at de kan avgjøre med full kunnskap om han virkelig fortjener respekt, beundring og kjærlighet fra publikum, sier han i videoen, gjengitt av Get French Football News.

– Om han fortjener sin plass i den franske troppen, om han fortjener å spille i fotball-VM, om han fortjener å starte for Juventus, om han er en person som er verdig vår tillit og om han er verdig til å være et forbilde for ungdommen, fortsetter broren.

Pimenta har overtatt håndteringen av karrieren til Paul Pogba etter at hans tidligere agent Mino Raiola døde i april. Mathias Pogba har stilt spørsmål ved hennes evne til å inneha denne stillingen.

I videoen uttalte storebroren at han skulle la fansen få vite om hennes integritet, profesjonalitet og lojalitet, slik at de kan avgjøre om hun fortjener å representere han.

I tillegg til truslene mot sin egen bror, truer han også med å fortelle ting om Paris Saint-Germain-stjernen Kylian Mbappé.

– Jeg vil også fortelle veldig viktige ting om Kylian Mbappé, stjernen i verdensfotballen, og det vil være mange vitner som bekrefter uttalelsene mine. Alt dette kan være eksplosivt og lage en enorm støy.

Her scorer Kylian Mbappé etter åtte sekunder:

Som svar på anklagene har Paul Pogba, hans mor Yeo Moriba og Rafaela Pimenta gitt ut en pressemelding.

– Mathias Pogbas nylige uttalelser på sosiale medier er dessverre ingen overraskelse. De kommer i tillegg til trusler og gruppeorganiserte utpressingsforsøk mot Paul Pogba. Det vil ikke være ytterligere kommentarer i forhold til den pågående etterforskningen.

I et Instagram-innlegg har Mathias Pogba delt alle brukerne han har i diverse sosiale medier. Dette forteller han at er opprettet for å sikre bedre spredning av avsløringene han skal komme med.

– Det kommer til å koke, skriver han.

Det er ikke kjent hvorfor situasjonen mellom Pogba-brødrene har blitt som den har blitt. Det har heller ikke blitt rapportert om at Kylian Mbappe og Paul Pogba har havnet på kant.

Paul Pogba ble skadet i sesongoppkjøringen og har enda ikke spilt en offisiell kamp for Juventus siden returen. Det blir rapportert om at midtbanespilleren vil være tilbake i starten av september.