*Nettavisen* Sport.

Poker med gamlegutta

Foto: Lina Olofsson/www.pokerstars.com

Etter at turneringen i Budapest var over gikk turen til Oslo, der jeg har hengt og slengt fram til i dag. Sitter nå på flyet på vei til Amsterdam der Master Classic går av stabelen i morgen.

Først og fremst vil jeg takke Mr. Tore Lagerborg for en fantastisk gjestfrihet. :D

Jeg har bodd hos herr Lagerborg i Oslo mens uken har gått og mesteparten av tiden gikk med på å se flopper. I starten av uken var planen tidlige kvelder og treningsøkter hver dag. Den planen holdt nesten en hel dag. Dessverre ble det en lang natt med mye flopper fra dag én, så planen gikk i vasken. Men tanken var bra, selv om gjennomføringa ble dårlig - akkurat som vanlig, med andre ord.

Planen min var egentlig å dra ned til Amsterdam allerede sist uke og spille side-events og ta et par fester før Main Event, men på lørdag var det duket for Golden Oldies-turnering, noe jeg ikke ville gå glipp av! Dette var en lag turnering for spillere som har vært med i gamet lenge (ca. fem år eller mer). Laget måtte bestå av fire mann og alle helst fra samme by. Så der var Jørpelandlag (med gjester), Bodø 1 & 2, Oslo bad boys, Mjøsa gjørma, Trav & Galopp, med mange, mange flere humorlag. Det var fire turneringer: Heads Up, Limit Holdem, NL Holdem og PLO. Alle lagene valgte selvsagt selv hvem som skulle spille hva og vi kunne rotere så mye vi ville. De som kjenner meg godt, vet at jeg selvsagt var mest sugen på Limit-turneringen :) Noe kaptein Eder sa nei til, for den skulle han ha selv ...

Vi startet opp med en fin tre retters før kortene etter hvert ble delt ut og drinkene gikk ned på høykant. Jeg klarte selvsagt å ryke ut i første match, da jeg ble satt til og spille Heads Up mot overmakta Max Muller. Ellers gjorde resten av laget det ganske dårlig også, så jeg ødela ikke for mye, i hvert fall. Jeg var som vanlig fornøyd bare jeg fikk emochatte litt og så lenge konjakkglasset ikke gikk tomt. Kvelden gikk sinnssykt bra og det virket som om alle koste seg, selv om noen selvsagt måtte ta turen inn til Oslo by bare for og få bekrefte at sivil-movsa var borte.;)

Etter turneringene ble det laget noen cashgames på diverse rom. Jeg orket ikke å spille selv, ettersom der var mange jeg ville ha en chat med. Altså ingen tid å sløse ved å spille cashgames.

Etter en lang natt ble det uansett lite søvn på mange av osloboysen, ettersom nesten alle skulle på cupfinalen dagen derpå, noe som sikkert var verdt det!

Alt i alt et fantastisk bra opplegg! Så jeg vil gi en stor takk til Fropsy og Lars som tok seg bryet og fikset og organiserte alt!

Kommer med nye updates etter dag én i Amster!

GG

Johnny

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.