Gå til sidens hovedinnhold

Pokerråd fra en mester

LAS VEGAS (TV 2 Nettavisen): Edgar Skjervold er regjerende verdensmester i online poker. Søndag svarte han på spørsmål fra TV 2 Nettavisens lesere, bare noen timer før han igjen skal spille i VM i Las Vegas.

Edgar Skjervold var en av ni nordmenn som gikk videre fra første pulje i poker-VM, som for tiden spilles i Las Vegas. Nordmannen vant en kvalifisering på nettstedet PokerStars, og spiller nå om å få en bit av premiekaka på 420 millioner kroner. De 560 beste spillerne i VM reiser hjem med pengepremie.

- Målet mitt er bare å overleve dag to, forteller Skjervold til TV 2 Nettavisen.

Mange av leserne som sendte inn spørsmål til det norske pokeresset, ba om råd for hvordan de kan utvikle sitt eget spill.

- Man må betrakte turneringsspill i poker som en gren der det er om å gjøre å bli best mulig. Du må kunne eller lære deg kjapp hoderegning, sannsynlighetsberegning, menneskeforståelse og ha en ok hukommelse, slik at du husker hvordan folk har reagert på hendene sine, mener 31-åringen fra Oslo.

- Og du bør spille uten å være redd for å tape.

Noe han selv viste da han i august vant VM i onlinepoker på nettstedet PokerStars, et av de største pokernettstedene i verden. Turneringen var den hittil største som er arrangert på Internett, og flere av verdens beste pokerspillere deltok - som for eksempel Gus Hansen, Erick Lindgren og Chip Jett.

Førstepremien i årets VM blir trolig på rundt åtte millioner dollar.

Skjervold startet som alle andre med 10.000 i sjetonger i det pågående VM, og i løpet av den drøyt 13 timer lange sesjonen første dag doblet han beholdningen til 21.550. Søndag kveld, norsk tid, skal han i ilden igjen.

Reklame

Disse gressklipperne er best i test

Kommentarer til denne saken