RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lina Olofsson, Pokerstarsblog.nu

Pokersuksess for Spider-Man

Sist oppdatert:
Tobey Maguire kan mer enn skuespill. Det viser han i poker-VM.

Les flere pokerartikler her!

Fredag 6. juli startet hovedturneringen i World Series of Poker - også kjent som VM. 6.358 spillere var med da turneringen startet.

Etter 34 effektive timer med poker - eller en uke, om du vil - er det 337 spillere igjen i turneringen. Alle disse får med seg pengepremie, fra 20.320 dollar til 8,25 millioner dollar.

En av vinnerne er Tobey Maguire, best kjent fra filmene Spider-Man 1, 2 og 3, hvor han spilte hovedrollen, samt gode Hollywood-produkter som Wonder Boys, Ciderhusreglene og Seabiscuit.

Maguire er svært pressesky når han spiller poker. Under spilledag to ba han til og med pressen om å ikke ta bilder av ham.

Men da han kom i pengene, og attpåtil satt ved siden av sangeren Sully Erna fra bandet Godsmack, dukket kameraene opp med én gang. Maguire svarte med å forlate bordet og komme tilbake med en hettegenser som han skjulte ansiktet i.

Jo lenger han kommer i årets VM, jo vanskeligere blir det å holde kameraene unna. Kanskje ryker han ut med vilje?

Sannsynligvis har han ikke så mange valg. Maguire sitter med cirka 100.000 i sjetonger når spillet fortsetter fredag kveld. Da blir blindene 4.000/8.000 og anten 1.000, hvilket betyr at han må ut med 21.000 hver eneste runde. I praksis betyr det at han ganske raskt er nødt til å satse resten av sjetongene sine og håpe på en dobling.

Tobey Maguire er for øvrig ikke den eneste pokerfrelste skuespilleren. Shannon Elizabeth og Jennifer Tilly har tidligere gjort suksess med kortstokkene, mens også Brad Garret og Ray Romano fra tv-serien "Alle elsker Raymond" og Jason Alexander fra "Seinfeld" stilte opp i årets VM.

Les flere pokerartikler her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere