RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet etterforsker Cole

DÅRLIGE DAGER: Ashley Cole skjøt en idrettsstudent med en luftrifle under Chelsea-trening i forrige uke. Nå blir han etterforsket av politiet.
DÅRLIGE DAGER: Ashley Cole skjøt en idrettsstudent med en luftrifle under Chelsea-trening i forrige uke. Nå blir han etterforsket av politiet. Foto: Ian Kington (AFP)
Sist oppdatert:
Men trolig blir det opp til skuddofferet å bestemme Coles skjebne.

Ashley Cole er i hardt vær om dagen, etter å ha brukt luftgevær og skutt en student som for tiden er på utplassering i Chelsea. Les mer her.

Nå etterforskes han av politiet, melder The Guardian.

– Vi er gjort oppmerksomme på saken gjennom media, og vil kontakte klubben for å etterforske om en kriminell handling er begått, sier en talsmann for Surrey-politiet ifølge avisa.

Ordknapp klubb
Chelsea er også svært ordknappe om den pinlige situasjonen.

– Vi har undersøkt hendelsen til det fulle, og vil utføre nødvendige tiltak, skriver klubben.

Studenten som ble skutt, 21 år gamle Tom Cowan, var på utplassering i Chelsea i forbindelse med sine studier i sportsvitenskap. Nå er det trolig han selv som forsegler Ashley Coles skjebne.

Offeret bestemmer
Ifølge engelsk lov kan fotballspilleren rettslig straffes med inntil fem års fengsel for skyteepisoden, men det blir vanskelig for politiet å gjøre noe med saken dersom Cowan velger å ikke anmelde Cole.

Så får vi se om herr Cowan er av den tilgivende typen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere