Gå til sidens hovedinnhold

Politiet etterforsker Wolves-vold

- Vil finne ut hvordan tilskuerne unngikk sikkerhetstiltakene.

Politiet i Wolverhampton vil etterforske voldsscenene som utspant seg da publikum stormet banen etter at «ulvene» tapte 1-2 for Burnley lørdag.

Wolverhampton er i stor fare for å rykke ned for annet år på rad. En serierunde før slutt er laget nest sist i mesterskapsserien, og det er tre poeng og fire mål opp til rett side av streken.

Etter sluttsignalet i sesongens siste hjemmekamp strømmet sinte og skuffede hjemmesupportere ut på banen. Flere Wolves-spillere ble utsatt for verbale mishagsytringer, blant dem spissen Kevin Doyle.

Reklameskilter ble revet løs, innbytterbenkene ble skadd og minst en vakt ble utsatt for fysisk vold.

LES OGSÅ:Wolves-supportere stormet banen i protest.

Ingen pågripelser ble foretatt, men politiet vil se på opptak fra overvåkingskameraer for å kunne straffeforfølge dem som gjorde seg skyldige i alvorlige lovbrudd.

- Om lag 300 Wolves-tilhengere stormet banen, og det var en skuffende slutt på en ellers spennende og problemfri kamp, sier politiinspektør Richard Cox i West Midlands-politiet.

- I dagene som kommer vil politifolk samarbeide med klubbansatte for å finne ut hvordan tilskuerne unngikk sikkerhetstiltakene og tok seg ut på banen.

I en uttalelse fra klubbledelsen heter det at man vil samarbeide med politiet i gjennomgangen av alle opptak fra sikkerhetskameraer.

Wolverhampton har en svak resultatrekke etter at Dean Saunders etterfulgte Ståle Solbakken som manager i januar, og bortekampen mot Brighton kommende helg blir sannsynligvis den siste i Englands to øverste divisjoner på iallfall et drøyt år. Bare seier der, og samtidige tap for både Barnsley og Peterborough, kan berge plassen. (©NTB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken