RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim De Waele (tdwsport.com)

Politiraid i Leopards kontorer

Sist oppdatert:
Leopard Trek-eieren Flavio Becca kan være i trøbbel.

Flere medier i Luxembourg melder at politiet raidet Leopard Trek-eier Flavio Beccas to boliger i Roeser, samt Beccas bedrifts kontorer og Leopard Treks hovedkontor, tirsdag 20. september.

Dette bekreftes av justistalsmann Henri Eippers overfor wort.lu.

Årsakene til raidet er ikke kjent, men spekulasjonene går ut på politiet var på jakt etter informasjon om Beccas finansielle situasjon. Tageblatt melder at raidet kan være relatert til en skattesak som myndighetene har vært engasjert i over lengre tid.

Om sykkellaget er involvert i saken er uavklart.

Det ble nylig klart at Leopard Trek får inn de tunge sponsorene RadioShack og Nissan fra neste sesong. En form for fusjon mellom Leopard og RadioShack-laget vil forekomme og RadioShack-sjef Johan Bruyneel blir sportsdirektør i laget fra neste sesong.

I tillegg til å være mannen bak sykkellaget Leopard Trek er Becca involvert i mange store eiendomsprosjekter og fotballklubben F91 Dudelange.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere