RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pompey-stjerne i gambling- skandale

Sist oppdatert:
Portsmouths Richard Hughes har innrømmet å ha satt penger på Harry Redknapps retur til Fratton Park.

Hughes er den første store profilen som er avslørt i det engelske fotballforbundets etterforskning av veddemål rundt Redknapps klubbskifte. Portsmouths manager tok meget kontroversielt over managerjobben i Pompey etter en kjapp avskjed hos Southampton. I følge News of The World ble det veddet for opp mot 16 millioner pund på Redknapps overgang i desember 2005.

FA lot Hughes slippe med en advarsel og en påminnelse om forbundets retningslinjer for innsidegambling. Reglene sier at ledere og/eller spillere ikke kan sette penger på en hendelse, kamp eller konkurranse der egen klubb deltar, eller spilleren har mulighet til å påvirke resultatet selv.

En kilde i FA sier til News of The World:

- Etterforskningen vår bekreftet at Richard Hughes veddet penger på at Harry Redknapp skulle overta som ny manager i Portsmouth. Han ble avhørt i forbindelse med dette, og presenterte en fornuftig forklaring. Saken med Hughes er nå avklart, men vi fortsetter etterforskningen og nye avsløringer kan komme snart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere