RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Ipswich Town
Ipswich Town

Pompey vil ha Flo-rival

Sist oppdatert:
Portsmouth ønsker å forsterke angrepet med Sunderlands Marcus Stewart. Det kan gi Tore André Flo nye muligheter for Black Cats.

Forrige sesong ble Svetoslav Todorov toppscorer i 1. divisjon for Portsmouth og bulgareren skulle lede Pompey-angrepet i Premier League-debuten. Men en alvorlig kneskade like før seriestart har satt en stopper for det.

Nå jakter manager Harry Redknapp en erstatter for Todorov og har ifølge Daily Mirror lagt sine øyne på Tore André Flos spissrival i Sunderland, Marcus Stewart.

Redknapps kollega i Sunderland, Mick McCarthy, har valgt å satse på Stewart denne sesongen og latt Flo være ute i kulden, i håp om at noen vil hente den høyt lønnede nordmannen. I stedet kan det bli den tidligere Ipswich-spissen som forlater Stadium of Light.

Portsmouth er villige til å betale i overkant av åtte millioner kroner for Stewart, som kom til Sunderland fra Ipswich for 38 millioner kroner for under ett år siden.

Stewart har startet Sunderlands to første kamper på benken. Med Stewart borte, kan det åpne seg nye muligheter for Flo i Sunderland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere