RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pompeys første på eget gress

Foto: SCANPIX/EPA/Gareth Fuller
Sist oppdatert:
Med seieren over WBA tok Portsmouth sin første hjemmeseier i årets liga - og unngikk å havne i et trist, historisk selskap.

PORTSMOUTH - WEST BROMWICH 1-0: Det var Pompeys tredje ligasesier for sesongen, men bare den første hjemme på Fratton Park. Dermed slapp laget å havne på listen over Premier League-lag som ikke har vunnet hjemme før jul, der seks lag står listet opp (inkludert Sunderland fra i år).

Men Portsmouth er nok mest fornøyd med de tre poengene, som gjør at laget nå bare har tre poeng opp til sikker plass.

Redknapps retur

Innbytter Svetoslav Todorov sørget for at manager Harry Redknapps retur til Fratton Park ble en minneverdig en. Den bulgarske spissen, som lenge har slitt med en kneskade, møtte et flott innlegg fra spissen Lomana LuaLua og dunket ballen i mål 11 minutter etter pause.

Det var nok til å sette en strek over fem strake tap, og gi Redknapp en solid dose jubel av de samme supporterne som hatet ham da han forlot klubben i fjor.

Todorov nøkkelen?

Kanskje er Todorov den som skal løfte Pompey ut av nedrykkssonen. Han scoret tross alt 27 mål da Pompey rykket opp for tre sesongen siden, og med lagets fattige 13 ligamål på 17 kamper er det lov å si at de har slitt med å finne nettmaskene.

Sammen med LuaLua viste Todorov fine takter på topp den siste halvtimen av kampen, og Redknapp håper nok nå at de skal finne tonen framover.

Så gjenstår det å se om spisskollega Azar Karadas også kan gjøre det etterhvert. Den tidligere Brann- og Rosenborg-spissen er fremdeles skadet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere