Gå til sidens hovedinnhold

Pondus får kamp

Arne Nilsen har gjort en strålende jobb med Pondus, men han kommer ikke til dekket bord i Østersund i dag.

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Bergen:Doktoren er friskmeldt
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
Oddstips:Målfattig i Malmö

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er som vanlig full fyr for hestesporten på torsdagene og denne torsdagen starter moroa med V4 fra Østersund der flere norske hester er på plass. Bergen travpark tar deretter over stafettpinnen med en svært interessant lunsjomgang. Til kvelden er det dobbel V5 fra Klosterskogen og ikke minst en hyperinteressant jackpotomgang i V65-spillet fra Øvrevoll galoppbane.

Det ser ganske så oversiktlig ut på Østersund i dag og vi spiller samlebonger. I V4-1 som er et kaldblodsløp der både 2 Alsaker Faks og 4 Pondus er på plass, tror vi svært mye på de to norske hestene og spiller dem rakt gjennom på alle kuponforslagene. Bankeren dukker opp i V4-2.

Innleveringsfrister Østersund
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Springspor = tet fra start til mål.
Henrik Svensson har en hest i kanonform i V4-2. Hesten vi vil trekke fram er 7 Gigantic River som har helt perfekte forutsetninger i sitt løp. Springspor og volte er helt gull. Her kommer Svensson til å gjøre alt for å få tet, og med de antatt hardeste konkurrentene på 20 meter tillegg, kan ikke denne oppgaven få blitt bedre. Samtidig er Gigant Neo-sønnen i veldig fin form, selv om det ikke er noen seier i programraden. På Solvalla nest sist var han ute mot vår V75-banker under Elitloppshelgen Pink Elephant. 5-åringen travet et strålende løp til tredje fra lederyggen da. Han klarte ikke å henge på Dakadak og Pink Elephant, som kjempet om seieren, men var klar tredjehest i mål på sterke 1.13,3 over 2140 meter.

Sist prøvde han seg i et V75- løp på Østersund, og Henrik Svensson satt seg i tredje innvendig underveis. Inn mot den siste svingen så luken ut til å komme, men hesten på utsiden fikk akkurat holdt Gigantic River inne. Hadde luken kommet der kunne det fort stått et ett-tall i programraden. Svensson-traveren så dunderfin ut i svingen, men galopperte umotivert i oppløpet som helpigg. Nå står han til for tet, og i dag vil nok kusken kjøre i et jevnt hardt tempo der framme. Vi kan ikke se hvordan tilleggshestene skal hente inn vår banker!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

God sjanse selv fra bakspor.
5-årige Royal Apanage startet ikke under hele fjoråret, men har innledet 2013 på en utmerket måte. Han innledet året med to sterke andreplasser, før seieren kom sist på en imponerende måte fra tet. Etter lang pause har han virkelig gått fram med disse løpene, og på Solänget sist var det virkelig fin stil på Offshore Dream-sønnen. Han kom seg tidlig til tet og fikk siden styre og stelle som han ville i tet. Ulf Ohlsson ba om litt ekstra ned oppløpet, og vi kan si han vant med masse krefter på lager. 10 Royal Apanage så nærmest ukjørt ut i mål.

I dag er forutsetningene annerledes, med bakspor og mot bedre hester, men i formen Royal Apanage har vist i det siste skal han ha god sjanse selv fra bakspor. Nå har han samtidig fått tre løp i kroppen etter lang pause, og skal normalt sett ha gått ytterligere fram med løpet sist. Klaffer det litt med løpsopplegget kan han fort legge på til sin andre strake fulltreffer.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken