Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pongolle ute i «lang tid»

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpools bekreftet onsdag ettermiddag at spissen Florent Sinama-Pongolle blir ute i lang tid. Se Liverpools marerittaktige skadeliste her.

Liverpools skademareritt fortsetter. Det siste offeret er Florent Sinama-Pongolle. Den unge spissen kom inn som innbytter mot slutten av tirsdagens kamp mot Watford, men måtte bæres vekk etter bare tre minutter på banen.

20-åringen fikk båndskader etter smellen mot Watford. Han skal undersøkes nærmere torsdag, men ifølge Liverpools nettsider tyder alt på at han blir borte i en «lengre periode».

- Vi har ikke hatt flaks med skader i det siste, og dette er en ny smell, sier Liverpool-manager Rafael Benitez ifølge BBC.

Liverpool avanserte til finalen i ligacupen etter at Watford ble slått 2-0 sammenlagt. Og nettopp ligacupen ser ut til å være klubbens eneste sjanse til å vinne noe denne sesongen. Laget er slått ut av FA-cupen, og ligger på femteplass i ligaen, 24 poeng bak serieleder Chelsea.

De mange skadene må ta mye av skylden for den relativt skuffende sesongen. Hele åtte av spillerne i en sannsynlig første-ellever har vært eller vil være skadet i betydelige deler av denne sesongen.

Her er Liverpools mareritt-liste:
Vladimir Smicer: Har vært skadet hele sesongen, men er på vei tilbake. Den skadeforfulgte tsjekkeren fryktet en stund at karrieren kunne være over.
Djibril Cisse: Pådro seg et stygt benbrudd i slutten av oktober, og mister hele denne sesongen. I verste fall er han ikke kampklar før ved juletider.
Xabi Alonso: Brakk ankelen i oppgjøret mot Chelsea første nyttårsdag. Denne uka kom meldingen om at hele sesongen ryker for den populære spanjolen.
Steven Gerrard: Bristet et bein i mellomfoten under møtet med Manchester United i september, og satt på tribunen i to måneder på senhøsten.
Chris Kirkland: Slet med skader i innledningen av sesongen, og skadet seg igjen i desember. Sliter fortsatt med ryggen, og er ennå ikke kampklar.
Milan Baros: Røk en muskel i låret under en landskamp for Tsjekkia i midten av november. Liverpool fryktet han ville være på skadelisten i seks uker, men Baros var tilbake etter tre.
Harry Kewell: Strakk lysken rett før jul, og er ikke ventet tilbake før i februar.
Josemi: Har på grunn av skade ikke spilt på over en måned.
Antonio Núñez: Skadet seg i sin andre trening med Liverpool etter overgangen fra Real Madrid, og spilte ikke før i slutten av november.
Luis Garcia: Skadet knehasen i 0-1-tapet for Monaco 23. november, og var borte en måneds tid.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!