Gå til sidens hovedinnhold

Populær fotball-SFO

Ingen tvil om at Manglerud Stars fotball-SFO er populær. Der er det til og med morsomt å gjøre lekser!

Manglerud: Ja, det er mye bedre å gjøre lekser her enn hjemme. Kulere å gjøre det sammen med mange andre, mener Kristian Aulie Ronten (9). Kameraten Andreas Sjøstrøm roser også instruktørene fra MS som alltid er beredt til å gi hjelp til dem som trenger det.

Ja, her er det mye hjelp å få. Instruktørene har peiling på alt, understreker 9-åringen.

Mye fotball

23. januar var første dag elevene fra 3. - 7. klasse kunne ta i bruk fotballfritidsordning. Tilbudet går ut på at elevene kan komme til Manglerudhallen etter skoletid, der tilbudet består av fotball, lekser og mat.

Vi hadde raskt 30 personer med på lista. Men vi har plass til 30 til, forteller aktivitetsleder Eivind Kampen.

Han forteller at barna er ivrige på å komme raskt til Manglerudhallen etter at skolen er slutt. SFO-tilbudet er åpent så raskt elevene er ferdige på skolen, og helt fram til klokka fem. Da har barna fått spille fotball i halvannen tid, samt spist godt og jobbet med lekser.

Vi har fått mange tilbakemeldinger på at dette er et positivt tiltak. På denne måten klarer vi å få mange av barna til å gjøre fornuftig ting her i stedet for kanskje å spille TV-spill hjemme, sier Kampen.

Topp med fotball

SFO-barna er ikke i tvil om hva som er det morsomste å gjøre når de samles etter skoletid.

Det er helt klart å spille fotball, samstemmer gjengen.

Akkurat det på punktet er det ingen tvil om at SFO-tilbudet er en suksess. Enda mer oppløftende er det at barna ser ut til å kose seg med leksene også...

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud