RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Portsmouth-sjef tiltalt for skattesvindel

Foto: AFP/Scanpix
Mer dårlig nytt for Portsmouth.

Daglig leder Peter Storrie er tiltalt for skattesvindel i forbindelse med en spillerovergang i 2003, melder Reuters.

Storrie anklages for å unndra skatt ved å skjule betaling av en signeringsbonus til den senegalesiske midtbanespilleren Amdy Faye da sistnevnte ble kjøpt fra den franske klubben Auxerre.

Tiltalen hevder at Storrie snøt statskassen ved å sørge for at betalingen til Faye ble betalt via bankkontoene til en agent, William McKay. Nå må Portsmouth-sjefen møte i retten 16. november.

Storrie sier i en pressemelding at han er forbauset over tiltalen og at han ikke var direkte involvert i Fayes overgang.

- På det tidspunktet hvor spillerkjøpet ble fullført, var Storrie på bryllupsreise. Mr. Storrie vil forsvare seg på sterkeste mulige måte og er helt trygg på at han vil bli renvasket for ikke bare beskyldningene om skattesvindel, men alle mistanker om at noe uriktig har skjedd i noen overganger som han har vært involvert i, sier en talsmann for Portsmouths daglige leder.

Det er ingen maksimumsstraff for det lovbruddet som Storrie er tiltalt for, hvilket betyr at retten kan gi den straffen den mener er passende dersom Storrie blir kjent skyldig.

Portsmouth ligger helt sist i Premier League med bare to seirer etter 11 kamper. Klubben ble nylig ilagt et forbud mot spillerkjøp på grunn av ubetalt gjeld til andre klubber.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere